Vi kan mærke jeres opbakning som et jordskælv!

25-07-2021 16:40

Vi har talt med den danske holdleder, Anne-Mette Binder, der på vegne af hele det danske hold sender en hilsen til alle danske fans. – Vi kan mærke jer helt igennem til Japan. Jeres opbakning trænger igennem som et mindre jordskælv

Copyright Ridehesten.com
Holdleder Anne-Mette Binder. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

På en telefonlinje til Tokyo har vi talt med den danske holdleder, Anne-Mette Binder, der efter en spændende aften i Tokyo fortæller:

– Det er på den ene side så uvirkeligt, fordi vi er draget afsted med et hold, hvor kun en rytter er erfaren på dette niveau, mens de tre andre ikke har samme erfaring på dette niveau, og alligevel formår alle tre ryttere, der er i spil, at kvalificere sig til Küren. Alle har virkelig gjort det godt herude, også Charlotte Heering, der fortsat er en vigtig holdspiller.

– Selv om holdkonkurrencen er starter forfra på tirsdag, så tager vi det som en form for indikation, at holdet i Grand Prixen er blevet nummer tre. Vi kan være med, når det gælder, og det her er mere end stort. Vi ser frem til at give den ekstra gas tirsdag og onsdag – ja, det er rytternes eget udtryk, at de vil give den ekstra gas.

Vi kan mærke jeres opbakning helt herude, og det betyder så meget!

– Mange tror, at i morgen mandag er en hviledag, men det er det egentligt ikke, selv om der ikke er nogen konkurrence. Klokken nærmer sig midnat herude, og vi skal op i morgen til en ny ”familiarization day” på stadion, hvor danskerne har tid om morgenen. Så er der lydprøve med kürmusik, og nogle har måske ikke redet så meget i morgentræningen og vil måske derfor ride igen senere. Ellers står den på familiarization for vores militaryrytter både på dressurstadion og i ”floodlight” på en af de store træningsbaner.

– Bring en hilsen til alle derhjemme og fortæl dem, at vi kan mærke jer helt igennem til Japan. Jeres opbakning trænger igennem som et mindre jordskælv herud til. Der er så mange, der følger med på distancen, og det kan vi mærke. Det giver os mod på mere, og vi er jer så taknemmelige, slutter holdleder Anne-Mette Binder på vegne af hele det danske hold.

Copyright Ridehesten.com
Forløsningen var stor blandt danskerne, da Cathrine Dufour red til over 81% i går. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner