Verdico i femstjernet Grand Prix-placering

02-05-2017 15:50

Lars Kragh Iversens tophest fra sidste års DM-finale, Verdico, blev i weekenden CSIO5* Grand Prix-placeret i Lummen med Jos Lansinks førsterytter

Copyright Ridehesten.com
Lars Kragh Iversen og Verdico.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 10-årige holstenervallak Verdico e. Verdi/ Capitol, som ejeren Lars Kragh Iversen blev nr. 10 med ved DM i 2016, er under videre uddannelse med salg for øje hos Jos Lansink i Belgien, hvor hans førsterytter Pieter Clemens rider hesten. 

I weekenden var Pieter Clemens til start i den femstjernede Grand Prix (160 cm) i Lummen, CSIO5* LONGINES Spring Classic of Flanders, med den danskejede hest, og det blev uden nedslag og blot en enkelt tidsfejl til en syvendeplads i et stærkt belagt felt med 48 ekvipager.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Han kom egentligt til Jos Lansink for, at vi ville finde ud af, om det er en hest til det store eller til det helt store, og det er så en hest til det helt store. Jo større banerne er, jo bedre bliver han, og så er han sådan en hest, der bliver bedre og bedre under stævnet. Han er altid bedst søndag eftermiddag i stævnets største klasse, fortæller Lars Kragh Iversen.

Klassen blev vundet af schweiziske Steve Guerdat med den 10-årige BWP-hoppe Hannah e. Dulf van den Bisschop/ Kashmir van Schuttershof  foran svenske Peder Fredricson med den 10-årige KWPN-vallak Christian K e.  Namelus R/ Calvados.

Se resultatet (søndag kl. 14.00) HER.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen