VM håb til Jos Lansink?

14-02-2014 15:41

Den belgiske verdensmester fra 2006, har fået en ny tophest i stalden, nemlig schweiziske Janika Sprungers Electra van't Roosakker

Copyright Ridehesten.com
Janika Sprunger og Electra van't Roosakker.

Janika Sprunger har startet den tiårige BWP-hoppe Electra van't Roosakker e. Carthago/Darco ved nogle store stævner i år, men dog uden de helt store succeser. Det skal nu ændres med Lansink i sadlen. Janika Sprunger understregede, at beslutningen er blevet truffet efter gensidig overensstemmelse mellem alle involverede parter. Hun selv har altid manglet lidt fysisk styrke i forhold til at få den store hoppe fejlfrit gennem de svære baner. Men hun er overbevist om hoppens kvaliteter og er sikker på, at den med Lansink kan nå op på det højeste niveau. Hun har tillid til sine egne evner og tror, ??at hun er en god rytter, men du har brug for heste, der passer bedre til hende.

For det belgiske hold vil hoppen sikkert være et aktiv. Men med hensyn til World Equestrian Games er Jos Lansink stadig forsigtig. Hoppen var nu kommet hjem, og selvfølgelig håber han, at det bliver godt. Men det er stadig for tidligt at tænke på VM. Han vil nu bruge tid på træning og konkurrencer med hende og sandsynligvis starte udendørssæsonen i Zangersheide, og så se, hvordan tingene udvikler sig.

Kilde: www.studforlife.com/St. Georg

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen