Jos til Jylland

14-01-2014 08:23

Britt Carlsen

Det er lykkes at få den internationale springrytter og -træner belgiske Jos Lansink til Bækgaarden for at give kursus 

Det er lykkedes for DANSK-equine v/Ulrik Clemmensen og Bækgaarden v/ Lise Thøgersen og Kim Kristensen at få den internaionale toprytter og - træner Jos Lansink til at finde plads i sin travle kalder til at holde et springkursus i Danmark.

Kurset finder sted på Bækgaarden den 10. og 11. februar. Der er endnu få ledige pladser på holdene, der vil bestå af 3-4 ryttere. Sidste tilmelding er den 25. januar - yderligere information og tilmelding skal ske til Ulrik Clemmensen  på 24415012 eller ulrik.clemmensen@hotmail.com Der er gratis adgang for publikum, og man er meget velkommen til at overvære kurset.

Jos Lansink har tidligere været i Danmark og give kurser, og det har hver gang været en stor oplevelsen. Den belgisk toprytters CV bugner af internationale mesterskaber og Grand Prix-sejre senest har han vundet Grand Prix i Mechelen mellem jul og nytår. Han er en dygtig og erfaren formidler og taler et tydeligt og let forståeligt engelsk. Har man tidligere haft fornøjelsen af at overvære et af Jos Lansinks kurser vil man vide, at han har stort fokus på konrol: - Man kan aldrig få for meget kontrol over hesten. Det vigtigste er, at hesten reagerer omgående på rytterens hjælpere, har han tidligere fortalt til magasinet Ridehesten. 

- Mandag aften vil vi arrangerer noget fællesspisning, fortæller en af arrangørerne bag kurset, Ulrik Clemmensen. Hestene kan opstaldes på stedet for 250 kr. og for rytterne er der mulighed for overnatning i kroen få hundrede meter fra ridecenteret. 

Man kan læse mere om Jos Lansink i artklen "Vi red for verdensmesteren" magasinet Ridehestens novembernummer 2009.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen