Vær med i vores podcast og få GRATIS foder og professionel rådgivning

17-04-2021 11:30

Marie Helene Rigård Rohleder

Har du lyst til at være med i vores podcast, få professionel foderrådgivning og tre måneders gratis foder fra Brogaarden? Så læs mere her

Copyright Ridehesten.com

Er stivelse og sukker altid en dårlig ting, når vi taler om fodring af hesten? Og hvordan sikrer jeg, at min hest får vitaminer og mineraler nok i sit foder. 

Ridehesten og Brogaarden har produceret podcasten "Hvad er der i krybben?" - hvor vi nørder fodring af vores firbenede venner. 

Hør alle afsnit her. 

NU søger vi DIG til at være med i podcasten. 

Har du helt styr på fodring af din hest?

Eller kunne du have lyst til at medvirke i Ridehesten og Brogaardens podcast ”hvad er der i krybben” og få en gennemgang af din hest og 3 måneders GRATIS foder fra Brogaarden?

Vi søger to hesteejere, som har en konkret udfordring med fodringen af deres heste. Eksempelvis en overvægtig hest på græsfold eller optimering af foderet til sportshesten, hvis stævnesæson snart starter.

Det kommer til at foregå således, at Ridehesten og Brogaardens foderrådgiver kommer på besøg til en hestesnak om foder og en vurdering af den valgte hest.

Hvilke udfordringer har den, og hvad kan vi gøre for at optimere fodringen? Samtalen vil blive optaget og lavet til et podcast afsnit i vores fælles podcast ”Hvad er der i krybben?”

Vi søger primært case-personer i Øst- og Nordjylland. Vil du gerne være med? Så tøv ikke med at kontakte os på mhr@ridehesten.com 

Tryk og se herunder hvor du kan høre podcasten henne: 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen