Ung komet tager tredjepladsen (OPDATERET)

10-10-2020 22:16

Mette Emilie Pedersen

Finalen i Brogaarden Cup blev hertil aften afviklet, og den unge, velkendte ponyspringrytter Karoline Sloth Kjær red sig i omspringningen til en flot  tredjeplads ud af de 17 startende i finalen af Brogaarden cuppen på Hillerød Sportsrideklub

Copyright Ridehesten.com
Tredje pladsen gik til Karoline Sloth Kjær & Quicora
Nyheden fortsætter efter annoncen

Brogaarden Cup blev lørdag aften afgjort blandt de 17 fremmødte ekvipager i en MB2** (130cm) springkonkurrence i Hillerød Sportsrideklub, hvor der var hed kamp om, at være blandt de 10 ekvipager, som skulle videre til omspring.
Alle 10 i omspringningen ville nemlig få flotte ærespræmier fra sponsor og navngiver til cuppen, Brogaarden, hvor var et æresdækken og gavekort på 3000 kr. til vinderen af finalen. Doteringerne lød som følgende: 10.000kr til vinderen, 6000 til nr. 2, 4000 kr til nr. 3, 2000 til nr. 4, 1000 til nr. 5 og de øvrige 5 i omspringningningen fik alle 500kr.

Det blev den unge springrytter Karoline Sloth Kjær på Quicora, som i omspringning red sig ind til en flot  tredjeplads, rytteren er nemlig i junior kategorien med sine bare 14 år. Hoppen, Quicora, har Karoline ikke sprunget siden hun havde den med ved Baltic Cup tilbage i december sidste år, så det var lidt et sats, at det blev denne hoppe Karoline havde med sig til finalen. 
Ikke nok med at Karoline satsede med hesten, som hun ikke havde sprunget i mere end 10 måneder, hun havde også måtte vælge mellem denne finale, og deltagelsen i DM. Men valget faldt altså på Brogaarden cup finalen. - Ikke et helt skidt valg.

Der var spænding til det sidste i finalen, hvor alle rytterne forsøgte sig med skarpe vendinger og lynhurtige tider, men mange fik desværre en bom med på vejen.

Copyright Ridehesten.com
Vinder af klassen, Emilie Holm på Rebell 549
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den absolut bedste i klassen blev Emilie Holm på Rebell 549, som red både en lynhurtig fejlfri hovedrunde, og præsterede lige så en fejlfri omspring, som en af de eneste. Emilie og Rebell 549 lykkedes nemlig med både de skarpe vendinger og med en fejlfri runde kunne hun kalde sig vinder af konkurrencen. Dette medbragte det flotte æresdækken og gavekortet.

Copyright Ridehesten.com
Vinder af klassen, Emilie Holm på Rebell 549 sammen med repræsentant fra Brogaarden

Dagens øvrige klasser havde alle stort fremmøde med 50 ryttere i klassen med færrest deltagende. Alle ekvipager fremviste her fin ridning, og det blev til flotte tider og gode runder til mange af de deltagende ryttere.

Alt i alt har det været en velafviklet stævne dag på Hillerød Sportsrideklub, som melder alt klar til endnu en dag i morgen, søndag.

Se alle resultater fra dagens klasse her

Ridehestens fotograf har været til stede ved dagens klasser. Se billederne online snart.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen