- Pigerne vender glade hjem med masser af erfaring

15-08-2021 18:55

Trine Askjær-Jørgensen

I dag har de fire danske spring-piger været i ilden for sidste gang til EM for ponyer i Strzegom i Polen. Bedste danske rytter blev Magdalene Rose Mikkelsen, som sluttede på en 22. plads.

Copyright Ridehesten.com
Magdalene Rose Mikkelsen og Attyrory Rebel. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De fire danske piger har i dag været i ilden i den individuelle finale i springning til EM for ponyer i Polen. 

Bedste dansker blev i dag Magdalene Rose Mikkelsen og ponyen Attyrory Rebel,som sluttede på en 22. plads, Leonora Sandberg Nielsen og MHS Kilkenny All Star fulgte på 24. pladsen, og Karoline Sloth Kjær og Meweis af Toftagarden blev nr. 26.

Olivia Høyer Pedersen og Silver Scott måtte desværre opgive i dag. Olivia har ellers redet så så flot og var faktisk den bedste i nationsspringning. Der skete desværre en misforståelse på vej ind i kombinationen, så ponyen var ved at styrte.

Rikke Kjær, Karolines mor fortæller om turen, da vi får fat på hende, der sidder sammen med Karoline i bilen på vejen hjem:

– Der var ikke nogen af os, der rigtig formåede at ride os op. Det bærer måske lidt præg af, at der har været lukket ned pga. Corona, og vi ikke har været ude at træne så meget.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Karoline red en super flot tur, men ponyen var fuldstændig færdig. Hun har kun haft ponyen i en måned, så den mangler absolut noget styrke til at gå så mange gange i træk.

Pigerne har hygget sig rigtig meget, i virkelig flotte rammer, og vi har set både military og dressur. Det har været en flot tur med lækkert vejr. Vi er ved godt mod, og nu skal vi ride DM i næste uge.

– Der har både været gode ture, og nogle knap så gode ting, men pigerne er glade og kommer hjem med masser af erfaring og rutine. Det har været en stor oplevelse.

Se resultatet her.

Copyright Ridehesten.com
Springrytterne og assisterende landstræner Lars Trier Kjøller. Foto: Privat

 

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen