Nyt magasin ude nu: Oktober 2024

02-10-2024 06:54

Trine Askjær-Jørgensen

En ny måned er lig med et nyt Ridehesten-magasin, og vi har som altid knoklet for at lave masser af spændende indhold om dressur, springning, avl, fagligt m.m. Se her, hvad oktober-bladet indeholder

Copyright Ridehesten.com
Traditionen tro pryder Årets dressurbetonede hoppe i Dansk Varmblod forsiden, og det er i år Søbakkehus Miss Malfoy redet af Cecilie Hedegaard. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Endnu engang har vi planlagt, produceret og fået trykt et Ridehesten-magasin, som byder på læsning indenfor forskellige emner af heste og ridesport. Denne gang er turen kommet til oktober 2024, som du nu kan finde på vores webshop.

Det helt store omdrejningspunkt i oktober-bladet er selvfølgelig Dansk Varmblods Krafft Eliteskue
I det store tema kan du komme vej hele vejen rundt om de dressur- og springbetonede medaljehopper, 2-års dressur- og springhopper, de nuttede føl, årets ældre hopper, afkomssamlingerne, elitefølauktionen og de to lærerige clinics. Vi har nemlig taget en snak med avlere, ryttere, hesteejere mv., så du i bladet får alt det, du ikke kunne læse online – nemlig de gode historier bagom.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Hvordan er din hests kropsholdning?
I det nye magasin dykker vi ned i hestens kropsholdning, for kigger du nogensinde på, hvordan din hest står på sine ben og med sin ryg og hals?

Heste står op i langt de fleste af døgnets timer, når de spiser, er på fold, socialiserer og sover. Ligesom mennesker har alle heste hver deres individuelle kropsholdning; deres egen måde at bære deres krop på, at bevæge sig på og placere deres vægt.

Hestens kropsholdning kan fortælle meget om dens fysiske tilstand, så det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan hesten står. Manuel hesteterapeut, Iben Meldgaard Hegarty, gør dig her klogere på posturale kendetegn og udfordringer, samt hvilke faktorer der spiller ind.

Copyright Ridehesten.com
Et eksempel på en pæn og harmonisk ryg med passende kurver (lordose/kyfose). Foto: Privat

Læserbreve om vigtige emner
I oktober-bladet bringer vi to interessante læserbreve, der griber fat i nogle vigtige emner: Peter Prinds, der er uddannet speciallæge, søn af en dyrlæge, hesteejer gennem 60 år og i dag driver stutteri i Sønderjylland, skriver om kolikbehandling af heste, mens Eva Gøtzsche, der er uddannet cand.merc., indehaver af forlaget EgoLibris samt dressurrytter og driver stutteriet Straight Horse sammen med sin mand Mogens Pedersen, skriver om hestebranchen og særligt dressursportens store, aktuelle udfordringer med hestevelfærd mv.

Copyright Ridehesten.com

Magasinet byder selvfølgelig på meget mere indhold end dét – du kan bl.a. læse om følgende:

  • Dansk Varmblods disciplinærudvalg
  • UVM i dressur
  • Pavo og DRF's championater i springning
  • UVM i springning
  • PL i Paris 2024
  • Store Hestedag

Foruden ovennævnte finder du meget andet spændende læsestof i magasinet, der som altid byder på mange, flotte billeder som et supplement til teksterne i de mange artikler.

På vores webshop finder du altid de seneste 12 magasiner, og her kan du også bestille oktober-magasinet, så du kan få det leveret hurtigst muligt.

Du kan også tegne abonnementer af forskellige varigheder – fysiske som digitale – så du får magasinet leveret hver eneste måned og dermed holder dig opdateret på den nyeste viden fra hesteverdenen.

Du kan selvfølgelig også læse magasinet online, hvis du tegner et abonnement.

Trine Askjær-Jørgensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen