Finalen i Brogaarden Cup er i gang

15-09-2018 20:37

Camilla Tiefensee Schrøder

Bernstorffsparken danner i denne weekend rammen om finalen i Brogaarden Cup. I dag vandt Signe Nordahl den første afdeling af finalen på Bakkegaardens Maddieson

Signe Nordahl og Bakkegaardens Maddieson. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter fire kvalifikationsrunder forskellige steder på Sjælland er det denne weekend blevet tid til finalen i  Brogaarden Cup for springryttere fra Distrikt 1-5. Finalen afvikles af Sportsrideklubben i Bernstorffsparken i København i forbindelse med weekendens C-stævne.

Vinderen af finalens første afdeling lørdag blev Signe Nordahl på den 10-årige hingst, Bakkegaardens Maddieson e. Crelido (opdr. Louise Lausten). Hun red en fejlfri runde i tiden 73.27. Andenhurtigste rytter var Sportsrideklubbens Christina Fobian på hoppen Faloola Horsenæs e. Favorit Ask/Carano (opdr. Birgitte Carlsen), som red i tiden 74.74. Nummer tre blev Emma Groot på Diamanda Diadema e. Chellys Z/Carano (opdr. Sisse Holm-Thomsen og Kenneth Poulsen), mens fjerdepladsen gik til Benedikte Rie Truelsen på Bellevue e. Numero Uno/Hold Up Premier (opdr. A. Meulendijks).

Anden afdeling af finalen afvikles søndag fra klokken 13.45, og der er ganske høje doteringer – vinderen får en præmiesum på 20.000 kr. med hjem.