Linnea Ilsøe Madsen jysk mester for U21 (video)

14-11-2021 13:50

Annika Knudsen Lorentsen

Så er det afgjort hvem der kan kalde sig jysk mester for U21, for Linnea Ilsøe Madsen har netop redet sejren i hus her hos Sportsrideklubben Aalborg, som traditionen tro er værter for mesterskabet 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Otte ekvipager mødtes i dagens finale i Jysk Mesterskab 2021 for ryttere, der er 21 år eller yngre. Det var en spændende finale, hvor hele fem ud af de otte ekvipager red fejlfrit i hovedrunden.

Dermed skulle der er omspringning til at afgøre hvem der skulle tage titlen, og her blev det Linnea Ilsøe Madsen der trak det længste strå, da hun red den suverænt hurtigste omspringning. 

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ilsøe Madsen med Medina-EM. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Det gjorde hun i sadlen på den bare 7-årige hoppe Medina-EM e. Bøgegården's Graf's Stakkato/Candillo (opdr. Peter A. Petersen). Parret sparede på galopspringene rundt på omspringningsbanen og red i mål i tiden 37,33 sekunder, omkring 3 sekunder hurtigere end nummer to. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Linnea var selvfølgelig rigtig godt tilfreds, da det var en realitet, at hun havde vundet årets mesterskab for U21, og i videoen nedenfor kan I høre hende fortælle lidt om dagens præstation. 

Copyright Ridehesten.com
Filippa Christer Andersen med Fiona. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Alle fem ekvipager, der havde fået en plads i omspringningen red ligeledes fejlfrit i omspringningen, så det var altså udelukkende tiden, der afgjorde placeringsrækkefølgen. Andenpladsen blev vundet af Filippa Christer Andersen med Fiona e. Favorit Ask/Doncaster AA (opdr. Dorte Bech Sørensen), som kom i mål i tiden 40,23 sekunder. 

På tredjepladsen i mesterskabet blev det Sandra Thinggaard Byrgesen med Quality Solution V. e. Quattro B/Cajus (opdr. Vicky og Moni Mathiesen), som var blot et halvt sekund langsommere end Filippa og kom i mål i tiden 40,84 sekunder. 

Resultatet af klassen. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen