Vallensbæk klar til en weekend i dressurens tegn

05-09-2019 14:29

Sportsrideklubben Vallensbæk afholder for andet i år i træk DRF-mesterskaber i dressur for hold samt finalen i Dressurens Venner Cup og de glæder sig til tre dage med god ridning

Copyright Ridehesten.com

De kommende dage vil der være fuld tryk på det flotte anlæg hos Sportsrideklubben Vallensbæk, når de står for afholdelsen af DRF-mesterskaber i dressur for hold og finalen i Dressurens Venner Cup. Fra morgen til aften vil der nemlig være ridning, da der samtidig med finalerne også afholdes landsstævne, hvor fx Agnete Kirk Thinggaard og Nanna Skodborg Merrald har meldt til i lørdagens Grand Prix. 

Lørdag morgen starter første afdeling af både DRF-mesterskabet og Dressurs Venner Cup og søndag rides der de afgørende finaler. 

– Vi er i den heldige situation at vi i år har rigtig mange tilmeldte hold og det har givet lidt udfordringer i forhold til at få konkurrencerne afviklet mens det stadigvæk er lyst udenfor. Men det er lykkedes os at få det hele til at gå op, så nu glæder vi os til tre gode dage med en mase god ridning, fortæller Caroline Aarosin som er med til at arrangere stævnet.

Hun takker samtidig de sponsorer som er medvirkende til at der er ærespræmier til alle 23 hold ved DRF-mesterskabet samt til de seks finalehold i Dressurens Venner Cup.

Se startlister til stævnet HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald