Første kvalifikation af Brogaarden Cup

28-06-2020 19:02

Maria Lerche Mortensen

Sportsrideklubben afsluttede i dag en succesfuld stævneweekend med første kvalifikation af Brogaarden Cup i MB1*

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sportsrideklubben afholdte i denne weekend distriktsstævne i springning på den flotte springbane i unikke omgivelser i form af Bernstorffsparken. Lørdag var ponyerne i fokus med klasser op til MA1*. Og i dag, søndag, var det hestene der indtog banen i klasser fra LB1* til MB1*. På trods af blandet vejr, lige fra tung varme til silende regn, forløb stævnedagen flot. Mange af Sportsrideklubbens egne ryttere red sig til topplaceringer og fik således en yderst flot roset med hjem.  

Dagens højeste klasse, MB1*, som udgjorde første kvalifikation af Brogaarden Cup, blev vundet af Josefine Voss Madsen og Honey De’ Luxe med 0 fejl, 3 sekunder hurtigere end nærmeste konkurrent; andenpladsen iblandt de syv startende indtog Merethe Jensen og Moosgård’s Lambada, ligeledes med 0 fejl.

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Kecia Solvig og SL Jolie Coeur snuppede i dag to placeringer i top 3

Dagen på græsbanen startede kl. 9.00 med en LB1* med 37 starter. Klassen blev vundet af hjemmebanerytteren Charlotte Kecia Solvig og SL Jolie Coeur med 0 fejl i begge runder. Lige i hælene på Charlotte var Caroline Andrea Herschend og PS Conamor. Knapt to sekunder herefter, men stadig med dobbelt-0, fulgte Frederikke Brik og hoppen Gerding’s Casey.

Copyright Ridehesten.com
Mie Bergsaker og Øltang’s Calista

Herefter fulgte en LB2**, der også blev vundet af en hjemmebanerytter, nemlig Mie Bergsaker på Øltang’s Calista. Andenpladsen gik til Signe Bisgaard og Lucy Ask. Charlotte Kecia Solvig og SL Jolie Coeur snuppede endnu en gang en topplacering i form af en tredjeplads i denne klasse. Der var virkelig tæt kamp om placeringerne i denne klasse og 14 af de 38 startende præsterede at ride med nul fejl i begge runder.

Copyright Ridehesten.com
Mille Bisgaard-Maarup og Havana
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vinderen af LA1* blev Havana med Mille Bisgaard-Maarup i sadlen, som var knapt halvandet sekund hurtigere end Katarina Kristensen og Chantilly De Revel, der indtog andenpladsen. Signe Bisgaard og Lucy Ask hev endnu en sløjfe med hjem, denne gang en grøn og hvid en af slagsen. Ni af de 20 ryttere i denne klasse opnåede to nulrunder.

Copyright Ridehesten.com
Christine Tvedskov Bille og Chuck Norris

Christine Tvedskov Bille og Chuck Norris gav konkurrenterne baghjul i LA2** og tog en sikker førsteplads med dobbelt-0 og mere end fire sekunder til nærmeste konkurrent ud af de 16 deltagere. Der var dog hård kamp om andenpladsen, men Mille Bisgaard-Maarup med Candela Veritas trak det længste strå og var 20 millisekunder hurtigere end Mathilde Jacobsen og Lundegårds Charlie.

Copyright Ridehesten.com
Gabriella Buur Ziegler og Syvhøjgårds Elegant Caca

I MB1* var det endnu en gang en ekvipage fra Sportsrideklubben der strøg til tops, denne gang Gabriella Buur Ziegler i sadlen på hoppen Syvhøjgårds Elegant Caca med en sikker nulrunde. Amalie König og Linse Kessler Mak indtog andenplasen, og Christine Tvedskov Bille på Chuck Norris tog tredjepladsen med hjem.

Resultater fra stævnet kan ses her.

 

Ridehestens fotograf var til stede ved stævnet søndag - billederne kan ses her på siden i løbet af den kommende uge!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen