Signe Nordahl vandt Brogaarden Cup

16-09-2018 19:26

Camilla Tiefensee Schrøder

Med tre fejlfri runder vandt Signe Nordahl og Bakkegaardens Maddieson en sikker sejr i Brogaarden Cup-finalen og kunne i dag køre hjem fra Bernstorffsparken med præmien på 20.000 kr

Copyright Ridehesten.com
Signe Nordahl og Bakkegaardens Maddieson var helt på toppen denne weekend. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sportsrideklubben har denne weekend været vært for finalen i Brogaarden Cup. Derfor var dygtige springryttere fra hele Sjælland samlet i Bernstorffsparken, hvor den endelige finalerunde fandt sted søndag eftermiddag.

Tre ud af de 14 ryttere i Brogaarden Cup-finalen var fejlfri i MB2*-hovedspringningen og gik dermed videre til den afgørende omspringning. Her var Signe Nordahl og den 10-årige hingst Bakkegaardens Maddieson e. Crelido (opdr. Louise Lausten) de eneste, der igen sprang fejlfrit, og de kunne hermed høste den flotte pengepræmie på 20.000 kr.

Truelsen-søstrene blev nummer 2 og 3
De to andre ryttere, der var med i omspringningen, var søstrene Anne-Kristine og Benedikte Rie Truelsen.
Andenpladsen gik til Anne-Kristine Rie Truelsen på hoppen Cosma Shiva e. Cornet's Stern/Libero (opdr. Bernd Stolte-Greskamp), som fik fire fejl i tiden 37.65, mens nummer tre blev Benedikte Rie Truelsen på hoppen Bellevue e. Numero Uno/Hold Up Premier (opdr. A. Meulendijks), som også havde fire fejl og red i tiden 39.25.
Som nummer to og nummer tre modtog de henholdsvis 8.000 og 4.000 kr.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Signe Nordahl vandt også den første runde af finalen om lørdagen, som var en MB1*.

Se resultatlisten.
 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen