Uheld med lastbil, giga insekt og klasse runde

22-09-2024 10:11

VIDEO: Helle Møller Andersen har ikke haft den bedste optakt til UVM på Zangersheide, lastbilen er gået i stykker undervejs, men Maskedals Casemiro har vist overlegen kvalitet

Copyright Ridehesten.com
Helle og Maskedals Casemiro. Foto: Sportfot.

Helle Møller Andersen og Per Christensen var godt på vej mod UVM på Zangersheide i lastbilen med Maskedals Casemiro e. Ci Ci Senjor Ask, som de selv har opdrættet, da lastbilen pludselig går i stykker midt på motorvejen. Heldigvis var Anni Pape 7 minutter bagefter dem med sin lastbil, og de fik læsset om i nattemørket, og Casemiro kom godt frem til stævnepladsen.

Det har ikke været Helle og Casemiros eneste udfordring undervejs – et giga stor bremse irriterede og stak den sensible skimmel i første kvalifikation, hvor der faldt to bomme. Han var dog klar igen til anden kvalifikation, og sprang fejlfrit med stor sikkerhed.

Copyright Ridehesten.com
Helle Møller Andersen og Maskedals Casemiro. Foto: Ridehesten.com/ Britt Carlsen.

Hør Helle Møller Andersen fortælle om deres udfordrende tur i videointerviewet, hvor hun også ser frem til igen at køre sydpå i den kommende uge, hvor deres hest Maskedals One Man Show e. Comme Il Faut Plus redet af Kamilla Grauff Albrektsen skal deltage i Studbook Trophy på Dansk Varmblods forbundsteam for 7-års heste på Tops Arena i Valkenswaard.  

/ Dansk Varmblod

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner