– Jeg kan kun være meget tilfreds

26-09-2022 06:31

Trine Askjær-Jørgensen

Ved weekendens internationale stævne i tyske Riesenbeck har en række danske springryttere været til start. En af dem, Miamaja Lundblad, har med sine to, lovende ungheste redet flere placeringer hjem i Youngster Cup

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med sine to, lovende ungheste har springrytter Miamaja Lundblad redet placeringer hjem i den såkaldte Youngster Cup ved det internationale stævne i Riesenbeck, Tyskland, denne weekend.

– Riesenbeck er et helt fantastisk sted at ride stævne med rigtig gode og flotte forhold. Der er tænkt på alle detaljer for både hest og rytter, indleder Miamaja Lundblad.

De to 7-årige heste, Crystal Blue e. Eurocommerce Washington/ Coriano og Beyond Limits e. Bamako de Muze/ Carthago Z, har Miamaja selv avlet og uddannet, så det gør det til en helt særlig oplevelse at lykkes med dem til stævnerne.

"Blue", som hun kalder den ene, beskriver Miamaja som egenrådig med et helt fantastisk gå-på-mod. Hoppen springer alt, og Miamaja tror ikke, der er nogen begrænsning i hende, men arbejder stadig meget med dressur og ridelighed.

Nyheden fortsætter efter annoncen

"Limit" beskriver Miamaja som en super kærlig og følsom hoppe, der springer fantastisk og også har potentiale til at nå langt i sporten.

– Jeg har store forventninger til dem i fremtiden og håber på at komme langt med dem. Blue har gået tre ud af tre nulrunder og Limit to ud af tre. Limit havde en ærgerlig bom, og hvis ikke det var for den, ville hun også have fået placering i den klasse, siger Miamaja og fortsætter:

– Seks ture, fem nulrunder og fire placeringer kan jeg kun være meget tilfreds med, og jeg er rigtig stolt af begge heste. Det er helt sikkert et stævne, jeg tager til igen.

Overblik over Miamaja og hoppernes resultater i Riesenbeck:

  • Torsdag: 11. plads med Crystal Blue
  • Fredag: 5. plads med Crystal Blue
  • Lørdag: 4. plads med Beyond Limits og 12. plads med Crystal Blue

Stævnets start- og resultatlister.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen