Tysk hestemishandler dræbt af spark

23-07-2015 15:44

Den tyske dressurrytter og tidligere World Cup-finalist Christine Wels, der tidligere er dømt for hestemishandling, overlevede ikke et spark fra en hest, hun trænede fra jorden

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto.

Den tyske dressurrytter, der tidligere er dømt for hestemishandling, Christine Wels, er død. Under en træning fra jorden i Rheinland, Tyskland, blev hun ramt af et spark fra en hest i hovedet, der var så kraftigt, at hun bukkede under for sine kvæstelser, rapporterer tyske St. Georg.

I 2007 rapporterede St. Georg dertil, at den tidligere World Cup-finalist benyttede hårde træningsmetoder i forskellige stalde omkring Hamburg. Hun blev derefter dømt for mishandling ved den regionale domstol i Kiel.

Derefter flyttede hun sine aktiviteter fra Nordtyskland og Danmark til Rheinland i Tyskland. Senest har hun haft heste nær Bonn, hvor hun blev anmeldt af en anonym dyrlæge, som havde fotograferet heste med åbne sår på flankerne og ar på bagparten.

Da ulykken skete, arbejdede Wels med en hest fra jorden, og selv om der var mennesker tilstede, så ingen ulykken ske – pludselig lå hun på jorden med svære skader i hovedet.

Dyrlægen har trukket anmeldelsen om hestemishandling tilbage efter det blev klart, at Christine Wels ikke overlevede ulykken.

Kilde: St. Georg

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen