Tre ud af tre til Jan Møller Christensen

25-09-2016 16:20

Det var et meget stærkt felt som var mødt op ved mellemrunden for 4-års heste på Heslegård Sportsrideklub. Her blev det til en overbevisende sejr til Hesselhøj Donkey Boy og Jan Møller Christensen, som også tog sig af de efterfølgende placeringer

 

Copyright Ridehesten.com
Jan Møller Christensen og Hesselhøj Donkey Boy

Det blev et rent hattrick til Jan Møller Christensen, da han satte sig på de tre første placeringer ved mellemrunden i Øst, som blev afholdt på Heslegårds Sportsrideklub. Jens Holm Kristensen og Vibeke Kjellerup Christensen valgte at belønne Jan og DV-hingsten, Hesselhøj Donkey Boy e. Era Dancing Hit/Milan (Opdr. Dorthe og Hans Jørgen Hoeck) med det højeste gennemsnit for 4-års hestene på landsplan. Med blandt andet 9,2 i både skridt og galop, blev det til en samlet sum på 9,000 point.

Copyright Ridehesten.com
Jan Møller Christensen og Romeo

Ind på det sidste hold red Jan på Romeo e. Blue Hors Romanov/Wolkentanz (Opdr. Johann Martens), hvorefter ekvipagen støj til tops og ind på en andenplads med 8,8 i samtlige karakterer, hvilket naturligvis gav samlet 8,800 point. Både Donkey Boy og Romeo er ejet af norske Kirstin Andresen, som er sidste år købte det dyreste hingsteføl på Eliteauktionen, mens hendes datter Alexandra gjorde hende kunsten efter ved dette års auktion ved Eliteskuet, dog et hoppeføl denne gang.

 

Copyright Ridehesten.com
Jan Møller Christensen og Okslunds Zackadon

Hvis man troede at Jan var færdig med at ride placeringer hjem, så tog man grueligt fejl. Med tredje ud af tre heste, red Jan sig ind på en tredjeplads med Okslunds Zackadon e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Romantic (Opdr. Evamaija Thea Kirstine Schmidt). Ekvipagen opnåede blandt andet dagens højeste galop karakter på 9,5, hvilket var med til at give dem et samlet score på 8,700 point.

Se resultaterne fra stævnet HER

Ridehestens fotograf var tilstede både i går og i dag.Husk og se billederne her på Ridehesten.com i morgen!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen