Total Hope tager teten i Nürnberger Burg Pokal

19-12-2019 16:05

Den DV-kårede hingst Total Hope tager teten i finalen af Nürnberger Burg Pokal, der afvikles i Frankfurt, hvor også en danskavlet hingst deltager

Copyright Ridehesten.com
Isabel Freese og Total Hope ved hingstekåringen i Herning tidligere på året. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den indledende klasse i Nürnberger Burg Pokal-finalen blev i dag afviklet blandt de 12 finalister i Prix St. Georges, og her tog hingsten med den guldrandede afstamning, Total Hope, sejren med sin norske rytter Isabel Freese, der er oppe imod stærke tyske rytternavne som Helen Langehanenberg, Dorothee Schneider, Hubertus Schmidt, Matthias Bouten, Kira Wulferding m.fl.

Den blot 7-årige Total Hope, der er ejet af danske HP Horses og tyske Paul Schockemöhle, er efter hingsten Totilas og hoppen Weihegold, der begge har ligget nr. 1 på verdensranglisten i dressur. Selv er han UVM-bronzemedaljevinder, og i dag vandt han og Isabel Freese klassen med 77,610%.

I det stærke felt af tysklands mest lovende dressurheste i alderen 7-9 år finder man flere kendte avlshingste som bl.a. også Morricone e. Millennium/Rubin-Royal og Cadeau Noir e. Christ/De Niro, der begge har hjemme på Bonhomme og rides af Lena Waldmann og begge blev placeret i top 4. Cadeau Noir har fornyligt gjort sig bemærket i avlen som far til hingsten Confess Color, der skabte stort røre på auktionen ved hannoveranerforbundets hingstekåring.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Endvidere bydere feltet på den danskavlede oldenburgerhingst Zalando e. Blue Hors Zack/Sunny-Boy, opdrættet af Stutteri ERA og ejet af Gestüt Birkhof ved familien Casper og rides af Nicole Casper.

Resultat af Prix St. Georges.

Stævnets start- og resultatlister.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen