To store dressurlandsstævner

11-02-2016 10:04

I februar afholder Sundeved Rideklub deres årlige pony- og hestelandsstævner. I weekenden den 19. – 21. februar dyster ponyrytterne, og den 26. – 28. februar, er det hestenes tur, og her skydes ECCO Junior Cup 2016 i gang 

Copyright Ridehesten.com

Kun få minutters kørsel fra motorvejen ligger Sundeved Rideklub, hvor landsstævnerne afholdes. Klubben har gennem de senere år manifisteret sig som en særdeles kompetent landsstævnearrangør. Der er i klubben et stort hjælperkorps, som stiller op og gør alt for at ryttere, heste og gæster føler sig velkomne. Der er kræset for detaljerne hele vejen igennem – lige fra modtagelsen på den store parkeringsplads til den hjemmelavede mad i klubbens cafeteria. Klubben vil igen i år gøre alt for at leve op til den positive feedback, som de har fået de foregående år fra både TD’ere, ryttere og gæster.

Faciliteterne i Sundeved Rideklub er særdeles publikumsvenlige, da de to store ridehaller ligger i åben forbindelse med hinanden, så tilskuerne kan følge med i, hvad der sker på både opvarmnings- og konkurrencebanen.

Sundeved Rideklub glæder sig til at byde rigtig mange ryttere velkommen til stævnerne i det Sønderjyske.

/Pressemeddelelse. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen