Tid til anden kvalifikation af Walber Cup

12-05-2022 14:18

Christine Krogh Frausing
Skribent

Imorgen lyder første startsignal ved landsstævnet på Vilhelmsborg, hvor der på søndag afholdes 2. kvalifikation af Walber Cup. Derudover er de klasser op til S1*, med god tilslutning

Copyright Ridehesten.com
Konstantin Künnemann og Landlyst Contra. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen slår Danish Derby Hestesportsrideklub dørene op for et landsstævne i springning, der skal vare indtil søndag. Søndagen står blandt andet på anden kvalifikation af Walber Cup, hvor der på nuværende tidspunkt ser ud til at være god tilslutning.

Fakta
Hvad er Walber Cup?

Agria DRF-mesterskabet i klubholdspringning, afvikles ved fire kvalifikationer og en finale. De fire kvalifikationer går under betegnelsen Walber Cup og afvikles i henhold til reglerne omkring holdspringning ved udvalgte B-stævner.
Der skal deltage én ekvipage i MB1*, to ekvipager i MB2* og en ekvipage i MA1*. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen bliver der lagt ud i en LA1*, imens den højeste klasse bliver MA2*. Klassen MB1* har tiltrukket absolut flest starter, hvor hele 88 på nuværende tidspunkt er meldt til start. 

Stævnets højeste klasse bliver en S1* 145 cm der afvikles lørdag aften, hvor 15 ekvipager har meldt til start. Blandt de tilmeldte er Konstantin Künnemann, der netop er udtaget til at skulle ride CSIO3* Nations Cup, når det afholdes i Danmark ved Uggerhalne d. 18.-22. maj. Med sig i S-klassen på Vilhelmsborg har han Landlyst Contra. 

Find start- og resultatlister her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen