To spændende dressurhoppeføl fra samme stamme

15-10-2021 13:13
Avl

Worres My Dream og Worres Nikita er to hoppeføl fra samme avler og samme præstationsstærke stamme. Du får chancen for at erhverve dig et af disse udsøgte kvalitetsføl på DWB World Cup Foal Auction ved World Cup-stævnet i MCH Messecenter Herning, der løber af stablen i næste uge

Copyright Ridehesten.com
Worres My Dream. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når DWB World Cup Foal Auction afvikles den 23. oktober 2021, byder kollektionen af 16 nøje selekterede dressurføl blandt andet på de to hoppeføl Worres My Dream og Worres Nikita, der begge kommer fra familien Worres præstationsavl og går begge tilbage til elite- og sølvmedaljehoppen Finette Damgaard, der er grundlægger af en stor og succesfuld familie.

Worres My Dream er efter OL-deltageren, My Dream, der har stor succes i både sport og avl. Morfaderen er Blue Hors St. Schufro, der med Nanna S. Merrald også er på vej mod en international Grand Prix-karriere. Hoppestammen taler for sig selv med utallige resultater. My Dream er smuk, udtryksfuld  og velbygget med stærk overlinje, og samtidigt har hun tre særdeles gode, taktfaste gangarter.

Worres Nikita er efter den lovende hollandske hingst Glamourdale, der er godt på vej i international Grand Prix med Charlotte Fry. Morfaderen er den populære hingst Franklin, der ikke blot har succes i avlen, men også i sporten med Betina Jæger. Igen er der tale om en hoppestamme med et utal af højtdekorerede hopper. Mormoderen Valløs Nikita blev B-hest som 6-års. Worres Nikita er særdeles velgående, og arbejder med stor smidighed i kroppen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der åbnes for bud torsdag den 21. oktober kl. 17.00, mens auktionen afsluttes ved den fyskiske auktion i MCH Messecenter Herning lørdag den 23. oktober,  hvor auktionen starter kl. 17.00.

Se kollektionen her.

Copyright Ridehesten.com
Worres Nikita. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen