Hingsteføl der har hele pakken (video)

20-06-2020 20:50

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblods online følauktion, der afvikles i samarbejde med Blue Hors, udbyder en kollektion af både spring- og dressurføl af særdeles høj kvalitet. Her kommer en præsentation af to hingsteføl, som har hele pakken til en fremtid på verdens dressurbaner

Copyright Ridehesten.com
Granly's Dodge. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

23 særdeles gode føl er udvalgt til Dansk Varmblods online følauktion, som afvikles i samarbejde med Blue Hors, og som begynder den 25. juni. Herunder får I en præsentation af tre af de interessante dressurføl, som blandt andre udbydes på auktionen.

Spår om en god fremtid
Stenagers d'Artagnan e. D'Avie/Wilkens (opdr. Bjarne og May-Britt Christensen) har de genetiske forudsætninger for en god fremtid på verdens dressurbaner. Han er efter den dobbelt UVM-guldvinder D'Avie og lavet på en gennemavlet hoppestamme bestående af en lang række RDH-hopper, hvor MMM tilmed er tildelt guldmedalje. 

Føllet selv er meget velgående, han er en god type og alle gangarter ser ud til at være i top. Så alt i alt et føl som har hele pakken.

Se det røde hingsteføl i videoen nedenfor.

Fantastiske gangarter og temperament
Hingsteføllet Granly's Dodge e. De Niro Gold/Carpaccio (opdr. Linievejens Stald & Gårdbutik) er lavet på en af de mest præstationsstærke hopppestammer, hvor morhoppen er helsøster til den legendariske Clearwater, som både har vundet unghestechampionatet, fået placering ved UVM og DM, og som deltog ved EM i 2007, ligesom han vandt OL-bronze i 2008. 

Granly's Dodge bevæger sig smidigt og går fuldstændig taktfast med stor naturlighed. Han har en god bevægelse i alle gangarter og samtidig et rigtig god temperament.

Se det smukke hingsteføl i videoen nedenfor.

Se desuden hele kollektionen af auktionsføl på Dansk Varmblods auktionsside her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner