Spændende føl på dansk/tysk auktion

12-06-2023 19:54

Annika Knudsen Lorentsen

Deres navne er Catch my Dream, Express Yourself, Claire de Lune og Casper Blue HO, og de er en del af det håndplukkede 21-mands parti på Schockemöhle - Helgstrand International Online Jumping and Dressage Foal Auction

Copyright Ridehesten.com
Catch my dream. Foto: Schockemöhle/Helgstrand auktion
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra den 11. til den 13. juni bortauktioneres i alt 14 springføl og 7 dressurføl, der stammer fra stjernefædre som Be Sure, Chacco-Blue, Corsini, Dynamic Dream, Escanto PS og So Perfect.

For eksempel finder man Catch my Dream, som er datter til Chacco-Blue, førende på hingste-verdensranglisten, ud af halvsøsteren (e. Toulon-Acordplus) til verdensmesterskabets bronzemedaljevinder og vinder af Aachen Nations Cup, Catch me if you can OLD, set under Laura Klaphake.

Det bevægelsesrige hingsteføl Express Yourself, der er avlet af den to-dobbelte hingsteprøvevinder Escanto PS. Der tales meget om ham på grund af hans enestående kvalitet, og blodet fra århundredets hingste, Florestan og Donnerhall, der kommer i spil gennem hoppen.

Datteren af den to-dobbelte fløjhingst Conthalou, Claire de Lune, er nært beslægtet med Nations Cup og Grand Prix-vinderen Brooklyn, som er set under Mario Stevens samt de øvrige 1,60 meter springheste Chacco R og Rastellie.

Copyright Ridehesten.com
Express Yourself. Foto: Schockemöhle/Helgstrand auktion
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tyske reserve-fløjhingst Casallco giver også yderligere bevis på sin arvelige kraft. Hans søn Casper Blue HO er på sin mors side i familie med Let's Dance, som havde succes i 1,60 m springkonkurrencer for Sverige.

Auktionspartierne, som på den ene side er strengt udvalgt efter kvalitet og perspektiv, og den tænkelige enkle og samtidig sikre håndtering af online-budgivningen på den anden side, har gjort Schockemöhle - Helgstrand International Online Jumping and Dressage Foals Auction til en talentplatform af første rang på verdensplan.

Vil du have personlig rådgivning? Holdet på Schockemöhles hingstestation (+49 5432 9601100, deckstation@schockemoehle.com) og Esben Møller (+45 5224 8515, esben@helgstranddressage.dk) hjælper gerne.

Se mere på auktionshjemmesiden her.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen