Floricello dagens bedste 5-års i Falsterbo

09-07-2013 17:51

Andreas Helgstrand red i eftermiddag den 5-årige oldenburgerhingst Floricello til flot sejr i den indledende klasse til dressurchampionatet i Falsterbo

Med den DV-kårede hingst Floricello e. Florencio / Dormello (OLDB) red Andreas Helstrand sig til sejr i dagens indledende 5-års dressurchampionatsklasse i Falsterbo, Sverige, hvor de tre dommere vurderede hestens kvalitet til en score på 79,691%.

- Jeg er rigtig godt tilfreds. Det er ikke den letteste opgave at ride her og han er ikke helt lige til, men jeg er super tilfreds med Floricello, sagde en fornøjet Andreas Helgstrand, da han red ud af banen (citat Falsterbo Horse Show).

Per Skjærbæk sluttede på tredjepladsen med 74,506% på hannoveraneren Campari e. Concetto / Silvio I.

Bedste danskplacerede DV-hest blev Gallardo V e. Gribaldi / De Niro (opdr. Iben Leere Kamp) redet af ejeren Michael Søgaard til 71,605% og en femtepladsen. Shiraz Majlund e. Sunny-Boy / Blue Hors Hertug (opdr. Stutteri Majlund) redet af Jeppe Houmann Petersen, Safir e. Skovens Rafael / Aston (opdr. Inger Nielsen) redet af Lotte Skjærbæk samt Union's Bodyguard e. Union's Big Ben redet af af Martin Hussmann opnåede i dagens klasse alle mellem 67 og 68%.

Se klassens fulde resultat HER

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner