Til hestefest i Herning

14-03-2019 07:16

Johanne Kofod Jensen

Junior-blogger Johanne har været til kæmpe hestefest i Herning. En særlig oplevelse var Cathrine Dufours Clinic om torsdagen, der har givet mange træningstips med hjem. Læs alt om, hvordan Johanne vil træne sine heste med gode råd fra Dufour

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kære Ridehesten junior

I weekenden har jeg været til hingstekåring i Herning.  Hvert eneste år glæder jeg mig så meget til det, at jeg næsten synes det er større end juleaften.  Det er mega hyggeligt at møde alle dem man kender, og det er super spændende at se de dygtige ryttere ride. 

Om torsdagen havde jeg fået billetter til Dufours Clinic i fødselsdagsgave, jeg glædede mig virkelig meget til at høre hende og se hende ride. Det var sjovt, at se Christian ride, som jeg var i Norge sammen med sidste år. Cathrine sagde mange gode ting, som jeg kan tage med hjem i min egen træning. Hun fortalte blandt andet, hvor vigtigt det er altid at ride sine hjørner, og hvordan man kan bruge hjørnerne i sit program. Hun sagde også meget om temposkift, som jeg selv træner meget med Da Capo, for at gøre hans trav bedre og gøre ham mere stærk. Hun viste, hvordan man kan lægge mere trav ind i sidebevægelserne, og det vil jeg prøve at gøre næste gang, jeg skal starte stævne på Aurora for at øvelserne bliver bedre.

Så stod den på Galla
Lørdag var jeg til Galla sammen med min familie, det var bare super sjovt og spændende. Der var blandt andet kostumespringning, så det var lige noget for min lillesøster. Alexander Helgstrand var også med sammen med sin far og bedstefar, og det var sjovt at se dem ride sammen.

Søndag så jeg kür sammen med min veninde, og det var super flot. Cathrine Dufour vandt, og det var super sejt. Vi gik også ret meget shop amok i butikkerne, som har mange tilbud om søndagen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Siden sidst har jeg været til et par C-stævner med ponyerne, for jeg var på skiferie med min familie, da der var landsstævne i Hjallerup. De har klaret sig super godt begge to. Aurora har været på Fyn, hvor hun vandt både PRI og PRM med over 70%, og Da Capo har både været i Brande og Ølgod, hvor han blev placeret begge gange med 69%.

Ellers træner jeg hårdt frem mod 1. afdeling af Ecco i Sundeved næste weekend. Jeg skal ride Ecco på begge to´er ponyer og samtidig prøve at gøre Da Capo til A-pony. Jeg synes, det går bedre med hans trav, så jeg glæder mig til at se, hvordan han klarer sig.

Kærlig hilsen

Johanne

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen