Sidste ECCO cup-kvalifikation med Aurora

13-10-2019 16:47

Johanne Kofod Jensen

Det er altid et mega hyggeligt stævne og denne gang var Aurora bare i topform, læs med her og hør om vores oplevelse ved ECCO Cup i Solrød

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kære Ridehesten

I weekenden red jeg sidste Ecco Cup kvalifikation i Solrød på Aurora.

Det er altid et mega hyggeligt stævne og denne gang var Aurora bare i topform. Min far og jeg kørte derover torsdag efter skole, så Aurora kunne nå at blive skridtet og vænne sig lidt til banen. Vi skulle stå i stald sammen med min bedste veninde hjemme fra stalden og en masse søde piger, som jeg kender fra forskellige stævner, så det var helt vildt fedt.

Fredag skulle vi ride PRT, som var en opvarmningsklasse. Hun var lidt vågen, men vi red alligevel over 70% og vandt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag var så første afdeling af Ecco kvalifikationen. Jeg synes, det er virkelig dejligt, at Ecco har lavet den her turnering, hvor vi kan træne og forbedre os i løbet af sæsonen. Det var igen PRT vi skulle ride og Aurora var bare med mig, så vi fik over 72% og blev nummer to. Vi har arbejdet meget med at forbedre vores galop-skridt overgange og dommeren roste det, så det er bare så godt, når man kan mærke at alle træningstimerne har virket. Søndag skulle vi ride kür. Vi havde en rigtig god tur og red 72%, men det var ikke helt nok til at beholde vores 2. plads, så vi endte på en samlet 4. plads. De fem bedste får sløjfer og plaketter og får lov til at ride æresrunde, så det er mega fedt. Nu er vi kvalificeret til den store finale, som i år skal afholdes på Blue Hors, så det bliver bare så spændende at skulle ride der.

Jeg skal bruge efterårsferien på at lave en ny kür, for jeg skal have sværhedsgraden op og jeg skal også have noget andet og bedre musik, så vi kan få en endnu bedre kür. Det tager tid, men det er også spændende at arbejde med koreografi og forskellige øvelser. Ellers så træner jeg hårdt på Revolution, som skal med til næste landsstævne i Hedensted i november. Han har haft problemer med for lav blodprocent og været meget træt, men nu har han været på en kur, der har hjulpet ham, så han kan være med til at træne fuldt ud igen. Vi har været ude til et enkelt c stævne og prøve formen af og der vandt han med 70%, så det var dejligt at mærke, hvordan han var blevet glad og frisk igen.

Jeg har også været så heldig at få en praktikplads hos Blue Hors i uge 46, jeg glæder mig bare helt vildt til at prøve at arbejde med heste hele dagen og være med i deres stald og lære af de dygtige ryttere der, og jeg glæder mig til at kunne fortælle jer alle de tips og tricks, jeg lærer der.

Kærlig hilsen

Johanne

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen