Team Cabe: Fra heste til hunde

20-11-2022 06:28

Trine Askjær-Jørgensen

Så er det sket. Ridecentret Team Cabe i Ringsted er ikke længere et ridecenter. Dansk Kennel Klub har overtaget centret, og der er store planer for stedet

Copyright Ridehesten.com
Brit Beck og Michael Moeberg. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Den sidste hest er blevet kåret på Team Cabe i Ringsted. Stedet, der i mange år har budt på ridestævner og kåringer, og som har huset Ringsted Sportsrideklub, er nu solgt og overtaget af Dansk Kennel Klub.

Dermed er det farvel til heste og goddag til hunde på det kendte ridecenter.
– Det har absolut ikke været nemt for os at slippe vores fantastiske sted, men med lidt skavanker her og der, besluttede vi for nogle år siden, at de mange og hårde arbejdstimer ville blive for meget for os, og vi ville hellere slutte på toppen. Derfor valgte vi at sætte stedet til salg, fortæller Michael Moeberg, der har drevet stedet de sidste 25 år sammen med Brit Beck.

– Vi har elsket hvert et minut på stedet og har nydt at arbejde med hestene, menneskerne og alle vores fantastiske arrangementer. Vi brænder begge for de lidt større stævner og for, at det bare glider, fortsætter han.

Ingen fremtidsplaner
Salget af Team Cabe har ikke kun været hårdt for parret, der er blevet synonym med stedet. Også de mennesker, der har været vant til at bruge stedet, er blevet ramt af salget, og det er Michael Moeberg ked af.

– Desværre har vi med vores salg måtte sige farvel til alle “vores børn” (elever), og det har været svært for dem at finde plads på andre rideskoler, siger han.

Vi har fanget ham, mens han og Brit Beck befinder sig i Italien. Efter salget er parret taget på en længere rejse, og når den er slut, ved de ikke, hvad fremtiden bringer.

– Dagen efter vi overdrog nøglerne til vores ridecenter til DKK, hentede vi vores nye “hus” på hjul, og lige p.t. holder vi på en lækker campingplads ved Firenze med vores to hunde. Næste stop er Rom og derfra...

Gilpa

Se alle abonnementtyper her

Allerede abonnent? – Log ind her

 

Du finder artiklen i magasinet Ridehesten november 2022, hvor du bl.a. kan læse om DKK's planer for stedet.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen