Store Hestedag: Besøg Ridehestens stand

02-09-2023 11:58

Store Hestedag er nu i gang, og der er mange spændende aktiviteter på programmet. I den anledning har Ridehesten en stand, hvor du kan købe tøj til spotpriser

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Roskilde Dyrskue samler endnu engang heste- og hundeinteresserede til begivenheden Store Hestedag, der blev skudt i gang kl. 08 i morges. I løbet af weekenden kan man opleve mere end 1000 heste i aktion, og her vil forskellige racer og discipliner demonstrere ridesportens store mangfoldighed.

Derudover vil du også kunne besøge Ridehestens stand, som dette år afholder lagersalg med tøj og accessories til spotpriser. Standen kan du finde i hal 8 (den ene af de røde haller) for enden af ring 1. Standen har standnummer 804. 

Kort over pladsen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Konkurrencerne er i gang
Nogle af de aktiviteter, der allerede er begyndt, er DM i Grooming, kæphestekonkurrence, Working Equtation-stævne og bedømmelse af heste og ponyer. Samtidig forsætter dressur- og springstævnet, som allerede gik i gang i går.  Kl. 12.00 begynder Det Store Hesteshow, hvor man kan opleve den særlige franske frihedsdressur ved Anne-Gaëlle Bertho.

Store Hestedag har åbent fra kl. 08.00 - kl. 18.00 både lørdag og søndag. 

Læs mere om programmet her. 

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing