Stildommer - er det noget for dig?

08-10-2013 09:21

Signe Wiese

Dansk Ride Forbund ønsker at udvide brugen af stilspring ved stævner på både B-, C- og D-niveau, og søger derfor nye officials, som har muligheden for at deltage på en uddannelse, så de allerede fra 1. januar kan virke som stildommere - måske er det noget for dig?

Copyright Ridehesten.com

Dommerens opgave: Stildommere bedømmer rytternes ridetekniske færdigheder samt opstilling i ridtet, og giver karakter efter reglementets bestemmelser i specielt pkt. 351.1.13. Dommeren giver en kort mundtlig evaluering efter hvert ridt.  

Karakteristika: En stildommer skal have erfaring med springsporten og stor forståelse for springsportens ridetekniske principper. Det forventes, at du som minimum har konkurrenceerfaring på MB-MA niveau eller anden kompetence indenfor springsporten. Nuværende springofficials er velkomne til at udvide deres hverv med stildommeruddannelsen. Som stildommer skal du kunne tale i forsamlinger, da en del af opgaven er en mundlig evaluering/slutkommentar til rytteren. 

Der afholdes ét kursus øst og ét vest for Storebælt, og kurserne varer en dag. Formiddagen vil være lukket for tilskuere, mens eftermiddagens testkonkurrence vil være åben for publikum. 

Da der er krav til erfaring og færdigheder i springsporten, forbeholder springudvalget sig ret til at godkende alle deltagere inden kurset. Du vil få direkte besked, om du er optaget på kurset. 

Få mere info om kurser, tilmelding, pris osv. hos Dansk Ride Forbund HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen