Tilmelding til kæpheste cup er åben

08-06-2023 09:59

Charlotte Kusk Berwald

Turneringen DRF KlubCup på Kæphest er en turnering, der er åben for alle. Som noget nyt nu også for deltage over 17 år

Copyright Ridehesten.com
Kæmpheste, eller Hobby Horses som de også kaldes, er blevet meget populære i Danmark. Foto: Ridehesten.com/Marie Helene Rigård Rohleder
Nyheden fortsætter efter annoncen

Allerede 1. juli går årets turnering i gang. Det helt specielle ved DRF KlubCup på Kæphest er at deltagerne konkurrerer som hold og helt selv må bestemme hvor mange deltagere der er på hvert hold. 

Holdene konkurrerer i forskellige discipliner, såsom springning, dressur, forhindringsbane og ponygames. Ponygames rides parvis. 

DRF KlubCup på Kæphest er en god måde for nye ryttere at træne stævne, uden at skulle investere i hest, trailer og hvad der ellers skal til for at deltage i ridestævner. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klubberne er inddelt i tre grupper. ØST består af alle klubber i distrikt 1, 2, 3, 4, 4 og 6. SYD består af alle klubber i distrikt 7, 8 og 9. NORD består af alle klubber i distrikt 11/13, 12 og 14.

Turneringen kører fra 1. juli til 1. maj 2024, så der er masser af mulighed for at deltage i en masse stævner. De tre vindende hold vil efter turneringens afslutning modtage ærespræmier fra Dansk Ride Forbund.

Læs mere her.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev