Springekvipager udtaget til EM på Vilhelmsborg

22-07-2016 12:45

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Landstræner Lars Trier Kjøller, har efter weekendens DM i springning for pony- og childrenryttere på Vilhelmsborg, udtaget de fem ryttere som skal repræsentere Danmark ved det forestående EM, der også bliver afholdt på Vilhelmsborg

Når Europas bedste ponyryttere mødes på Vilhelmborg for at dyste om titlen som europamester i hhv. sprigning, dressur og military, bliver det med hele fem danske springekvipager. Landstræner Lars Trier Kjøller har tirsdag sat navne på de dygtige ryttere, som skal repræsentere Danmark i springning.
 
Den danske EM-trup i springning består af:
  • Christine Thirup Christensen på Doon Laddie
  • Anna Weilsby på An Angel
  • Annestine Kibech Hansen på Eddies Dream
  • Laura Baaring Kjærgård på Bobby’s Girl
  • Maria Nørregård Langhoff på Nikolina
Reserve: Phillippa W. Linde på Bel Air
 
Den nykårede danmarksmester i springning for kat. I ponyer, Maria Nørregaard Langhoff, som til dagligt rider for Hedensted og omegns rideklub, fortæller om det kommende EM:
 

- Mit mål med EM er at få en fantastisk oplevelse og nyde det, for det er ikke sikkert, at jeg nogensinde vil komme til at opleve sådan noget igen. Det føles fantastisk at være udtaget, og jeg glæder mig helt vildt. Det var ikke det, jeg havde regnet med. Jeg troede bare ikke, at jeg ville komme med, når jeg ikke har lige så meget rutine, som nogen af de andre.

/DRF.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen