Deltag i netværksdag med DR-løvinde

21-05-2023 06:00

Annika Knudsen Lorentsen

Kom med, og få en hyggelig og inspirerende dag når hestebranchens professionelle netværk Equilink samler virksomhedsejere og ledere fra alle grene af branchen til netværksdag på stemningsfyldte Vilhelmsborg 14. Juni

Copyright Ridehesten.com
Anne Stampe Olesen er indlægsholder i Equilink netværket d. 14.juni. Foto: Pressefoto

Oplev og bliv inspireret af den kendte og anerkendte forretningskvinde Anne Stampe Olesen , der står for dagens indlæg med fokus på strategisk forretningsudvikling. Anne Stampe Olesen er kendt som både løvinde fra Løvens Hule 2023 på DR TV, og som en energifyldt, motiverende og efterspurgt foredragsholder. Hun har om nogen fingeren på pulsen på dansk iværksætteri, forretningsudvikling og strategi, og hvad der trender.

Anne Stampe Olesens mantra er: ”Det er ikke de store, som vinder over de små. Det er de hurtige, som vinder over de langsomme”

Men Anne Stampe Olesen er også både rytter og hesteejer. Hun er overbevist om, at hesteverden har været med til at forme hende som leder og chef, og at heste positivt har bidraget til hendes karriere. Anne har også formandsposten i Tougaard Rideklub ved Viborg.

En energifyldt og inspirerende dag
Derfor kan både gæster og medlemmer glæde sig en dejlig dag med tid til netværk og et motiverende indlæg, der bidrager med værdifuld inspiration og stor relevans uanset virksomhedsstørrelse -  især i et år, som på så mange måder bliver anderledes, og hvor mange virksomheder bliver udfordret på overlevelsesevnen.

Efter Annes indlæg serveres en uformel frokost i restaurant Mejeriet. Herefter er der afsat god tid til både snak og hygge, indbyrdes dialog og netværksøvelser i små interne grupper, der giver rig mulighed for både at give og få inspiration såvel som sparring på konkrete problemstillinger, og at drøfte dagens fokusemner – strategi og forretningsudvikling.

Derfor er netværk vigtigt
Mennesker handler med mennesker – og især i krisetider som nu, vil vi gerne være trygge og sikre på vores valg af samarbejdspartnere og kollegaer.

Netværk er først og fremmest relationsskabende, og der er ingen tvivl om, at personlige relationer kan have stor betydning for succes med både salg, forretningsmæssig og personlig udvikling og karriere. Nogle gange allerede på den korte bane, andre gange på længere sigt.

Så selvom det kan være svært at prioritere tid til sådan en anderledes dag på jobbet, er tiden godt givet ud.

Se og hør også, hvad et par af Equilinks medlemmer siger i videoen nedenfor.

Tag en pause fra hverdagen og kom med, hvis du gerne vil inspireres
Netværksdagen er for alle aktører i hestebranchen, som gerne vil inspireres, have et motivationsboost og skabe nye og flere personlige relationer. Tilmeldingsfrist er den 1. juni 2023.

Prisen for en gæsteplads til dagens fulde program er 1.600 kr. ekskl. moms pr. person.

Gæstepladser reserveres og betales på Equilink.dk her (først til mølle).

For de virksomheder som allerede er medlem i Equilink PRO er dagen inkluderet i årskontingentet. Læs om medlemskab her.

Copyright Ridehesten.com
Equilinks netværksdag d. 14. juni afholdes på Vilhelmsborg
Fakta
Kort om det NYE Equilink

Equilink er et professionelt netværk med fysiske og online events for alle aktører i hestebranchen, og årsprogrammet sammensættes alsidigt, så der er noget for både enkeltmands, små og større virksomheder. Omdrejningspunktet er altid forretningsudvikling, brancheindsigt og personlige relationer.

Equilink også fået vokseværk efter at Tina Bjerregaard overtog netværket i Januar 2023, og består nu af de fire områder:

  • PRO – en landsdækkende og fuldt faciliteret fysisk netværksgruppe, hvor medlemmerne mødes til netværksdage med inspirerende indlæg minimum 4 gange årligt.
  • BOOST - webinarer og workshops.
  • ONLINE - to Facebook grupper (en lukket og en åben).
  • MANAGEMENT - et tilbud om konsulent- og freelance ydelser indenfor management / blandt andet projektledelse og PA opgaver.

Det fysiske netværk Equilink PRO er åben for tegning af medlemskab hele året via equilink.dk, hvor både tidligere og nye medlemmer fra alle virksomheder i hestebranchen er meget velkomne.

Der er mulighed for at booke en gæsteplads ved netværkets fysiske arrangementer, således at en netværksdag kan afprøves ganske uforpligtende.

Læs mere om Equilinks tilbud og events her eller kontakt facilitator Tina Bjerregaard på tina@equilink.dk eller telefon nr. 21425000.

Kommende netværksdage er:

  • 18. august på Klampenborg Galopbane med fokus på netværkshygge (social event kun for medlemmer)
  • 13. september i Skanderborg med fokus på humor som værktøj til at forbedre relationer, kommunikation og samarbejde (for medlemmer  og gæster).
Copyright Ridehesten.com
Tina Bjerregaard er netværket facilitator og direktør i Equilink Aps. Foto: Privat
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald