Rytteren i Løvens Hule

18-11-2022 21:13

Charlotte Kusk Berwald

Blandt de nye løver i TV-programmet Løvens Hule finder man løvinden Anne Stampe Olesen. Udover at være garvet investor er Anne også ivrig rytter og tilmed formand for den lokale rideklub

Copyright Ridehesten.com
Anne Stampe Olesen nyder hver dag de smukke omgivelser rideklubben byder på. Foto: Ridehesten.com/Charlotte Berwald
Nyheden fortsætter efter annoncen

Da Anne fyldte ti år startede hun til ridning på den lokale rideskole i barndomsbyen Haderslev. - Jeg kan huske at det var på min fødselsdag. Jeg havde fået lov at få gipsen af min arm dagen før, så jeg kunne komme i gang med at ride, fortæller hun til Ridehesten. Heste har fyldt hendes liv med den ro der skal til, for at kunne varetage en stressende hverdag i højt tempo. Hun har sammen med erhvervskvinde Mia Wagner skabt virksomheden Nordic Female Founders. De to har længe dannet erhvervsmæssigt par og da Mia trak sig som investor i Løvens Hule, var det derfor ganske naturligt for Anne at overtage Mias plads i programmet.

Datteren blev også hestepige
Det er ikke kun Anne, der nyder godt af familiens fire heste. Også datteren Dicte på 12 år bruger så meget tid som overhovedet muligt i stalden. - Jeg fik hende heldigvis overtalt til at blive hestepige, griner Anne og fortsætter: - Jeg fik selv min første pony da jeg var 12 år og den var en del af mit liv i 19 år. Den var 29 da den døde, fortæller hun.
Udover at Anne har familiens fire heste opstaldet hos Rideklubben Tougaard, er hun også formand for rideklubben. Familiens heste er ponyerne Marshall på 18 år, Molina på 17 år, Mini på 14 år samt hesten Lansini på 21 år.

Copyright Ridehesten.com
Anne Stampe Olesen med datteren Dicte. Foto: Ridehesten.com/Charlotte Berwald
Nyheden fortsætter efter annoncen

Bedre end terapi
- Nogle karrieremennesker bruger en formue på erhvervspsykologer. Jeg bruger en endnu større formue på heste, men de er til gengæld langt mere effektive. Når jeg er sammen med dem kan jeg koble helt af og nyde kvalitetstid med min datter. Hestene er mit åndehul, fortæller Anne.
Hverdagen tilbringes på kontoret og derfor er der et naturligt behov for at komme ud i den friske luft og få ladet batterierne op igen.

Copyright Ridehesten.com
Anne Stampe Olesen. Foto: Ridehesten.com/Charlotte Berwald

Det perfekte pitch
Tempoet er højt i Løvens Hule og det høje tempo passer Anne Stampe Olesen aldeles glimrende. Hun elsker spontaniteten og muligheden for bare at slå til prompte når hun bliver præsenteret for en fantastisk ide, skabt af mennesker, der virkelig brænder for det de laver.
- Så kan jeg hjælpe dem med at skabe processerne og det forretningsmæssige, så de bare skal koncentrere sig om at få tingene til at ske, fortæller Anne. Hun drømmer også om, at et helt bestemt produkt en dag bliver præsenteret for hende: - Mordax, der bare kan klikkes i skoen, og ikke skal skrues i, ville være det bedste man kunne præsentere for mig. Så køber jeg lige på stedet! afslutter hun.

Copyright Ridehesten.com
Anne Stampe Olesen. Foto: Ridehesten.com/Charlotte Berwald

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen