Spændende DM-finaler på Vilhelmsborg

11-08-2013 18:47

Rikke Larsen

Der var spænding i flere af Bundgaard Bygs DM-finaler i ponyspringning, som i dag blev afviklet på Vilhelmsborg

For kat. 3 ponyerne var to ryttere i omspringning om guld- og sølvmedaljen, mens fire ryttere måtte i omspringning om bronzemedaljen. Det blev Laura Baaring Kjærgaard og Heartbreaker, der kunne hænge guldmedaljen om halsen efter en flot fejl runde i tiden 38,08 sek. Sølvmedaljen gik til Amalie König og My Irish Shadow, der havde den hurtigste tid 37,28 sek men med 4 fejl. i omspringningen om bronze var Ingrid Rose Gasmann og Engtofts Meteor bedst med 0 fejl i tiden 35,28 sek. Lige efter på 4. pladsen kom Emma Groot og Willow Lord med 0 fejl i tiden 35,45 sek. 5. pladsen gik til Astrid Hesseldahl Føns og Ellegårdens Christian med 4 fejl i tiden 32,70 sek., mens 6. pladsen gik til Amalie Lebech Petersen og Martello med 8 fejl i tiden 41,88 sek.

Josephine Bøgh og Nygaards Fabelagtig var eneste rytter med 4 fejl inden den afgørende finale, så de kunne hænge guldmedaljen om halsen uden at skulle ud og ride omspringning. Det samme gjaldt for Ida-Marie Struckmann Danielsen og Patriot, der slutte DM med 5 fejl og dermed fik sølvmedalje. To ryttere måtte i omspringning om bronzemedaljen, og det blev et meget tæt opløb, da de begge red med 0 fejl. Benedikte Rie Truelsen endte dog med at vinde bronze i tiden 42,12 sek. foran Anna Victoria Weilsby og Just Malone i tiden 42,85 sek.

Rytterne for kat. 1 ponyerne var ikke ude i en omspringning, og i stedet kunne der kåres en suveræn vinder af klassen, Benedicte Rie Truelsen og Strattonstown Nearly Gone, som var eneste ekvipage som 0 fejl i alle runder. Herefter kom endnu en rytter, som var eneste med 4 fejl, og kunne derfor hænge sølvmedaljen om halsen, og det var Christina Nielsen og Coppindell King. Med en bronzemedalje, og eneste rytter med 8 fejl kom den 13-årige Phillippa W. Linde og Attyrory Goldstar.

Læs resultatarne fra Bundgaard Bygs DM-finaler og den samlede stilling i spring HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen