Propositioner til World Cup Vilhelmsborg online

20-09-2020 09:02

Annika Knudsen Lorentsen

Der er ikke længe til World Cup Vilhelmsborg, og nu er propositionerne online hos FEI og det er derfor nu muligt, at se hvilke klasser der bliver afviklet i forbindelse med stævnet, hvor FEI World Cup Dressage må være højdepunktet

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I forbindelse med World Cup Vilhelmsborg, som afvikles i perioden fra den 9.-18. oktober, afvikles der en afdeling af FEI World Cup Dressage, hvor en række topryttere vil være til start. Der afvikles foruden World Cup-klasserne også 3* dressurklasser.

Det er ikke kun dressur der afvikles ved det store stævne på Vilhelmsborg, for her er der også planlagt en lang række springklasser.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet starter nemlig med springklasser for children og pony, og fra den 11. kommer også junior-, ung- og seniorrytterne i aktion på springbanen. Landstrænerteamet har sat navne på de ryttere der kommer til start i ungdomsklasserne, European Trophy - dem kan I se her

I finder propositionerne her, og man kan også se programmet for stævnet her. Foruden de internationale spring- og dressurklasser, afvikles der blandt andet også Nord Vest Box-Cup for ponyer.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner