Deltag i festen på Vilhelmsborg

23-10-2022 09:05

De danske ryttere var helt ustoppelige i FEI Dressage World Cup på Vilhelmsborg lørdag aften. 5 ud af 8 placeringer stod der Danmark på anført af Carina Cassøe Krüth – i dag er det tid for kür, og billetter kan købes ved indgangen

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Publikum og ryttere i fællesskab gjorde World Cup-klassen til en fest på Vilhelmsborg. Der blev jublet over de danske ryttere, og taktfaste klapsalver fulgte dem ud af hallen.

Carina Cassøe Krüth kom med VM-hesten Heiline’s Danciera – endnu mere sikker, endnu stærkere i piaffe og passage arbejdet. Det var en fornøjelse at se dem i aktion i det korte Grand Prix-program. I dag debuterer hun sin nye kür på Vilhelmsborg, og efter sigende, skulle den lægge op til at give publikum en fest, og så siger hun ikke mere.

 

Top 4 var dansk

Der stod også Danmark på de efterfølgende 3 pladser. Og alle tre heste er World Cup debutanter. Nanna Merrald Rasmussen kom ind på andenpladsen med avlshingsten Blue Hors St. Schufro, som hun selv har produceret til den store sport. Hendes øjesten, som hun kalder ham, og sammen med sin søster Sandra har hun lavet en kür til St. Schufro.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den imponerede avlshingst Jovian tog næsten pusten fra publikum i travprogrammet, det er en stor hest, med enorme bevægelser, som Andreas Helgstrand styrede gennem den snirklede, korte Grand Prix med stort overblik. Daniel Bachmann Andersen debuterede Zippo M.I. i marts i år, men de har hurtigt nået et flot, internationalt niveau, og der er fortsat masser af udviklingspotentiale i den følsomme hest, der går for meget lette hjælpere.

Anna Kasprzak og Addict de Massa kom ind i placeringerne. Også han udvikler sig positivt fra den ene opgave til den næste, og Anna kommer med Donperignons legendariske kür, der også passer perfekt til Addict de Massa. De er første danske på banen i küren kl. 14.54. Og det er Nanna som får fornøjelsen af at slutte den danske World Cup-kvalifikation kl. 16.21.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand og Queenparks Wendy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Gentager Andreas Helgstrand sejren?

I den 3-stjernede Grand Prix sejrede Andreas Helgstrand med Queenparks Wendy. Og konkurrencerne på Vilhelmsborg åbner i dag kl. 10.30 med Grand Prix Special med 15 startende og Andreas har starttid kl. 12.35.

Der er fortsat billetter til salg, og de kan købes ved indgangen. Kom til Vilhelmsborg, og hjælp med til at give rytterne og tv-seerne en helt særlig oplevelse på Det Nationale Hestesportscenter.

/Pressemeddelelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen