Sluserne åbnede sig over stævnet på Ask

08-07-2021 18:10

Stutteri Ask åbnede i dag dørene op til et landsstævne i springning, hvor det er væltet ind med tilmeldinger. Det velorganiserede stævne blev i morges startet med et fornuftigt vejr, indtil det her til eftermiddag blev skydbrud og stævnet måtte afbrydes resten af dagen

Det danske sommervejr er tit uforudsigeligt og det fik de i den grad at mærke på Stutteri Ask, som fra i dag og frem til på søndag afholder landsstævne i springning for heste. Det er væltet ind med tilmeldinger så da knapt 350 starter skulle have været på banen i dag, red den første ekvipage allerede på banen i morgen klokken 7.30.

Her startede Helena Kobborg på Vinzenta M e. Contact Me/Rheinsberg ud med at vinde LA1* blandt 85 andre ekvipager og herefter fulgte Daniel Hald Cassøe på First Lady e. Quality Time efter med at vinde LA2**. Da MB1* var godt i gang åbnede himlen lige pludselig over det flotte anlæg som danner rammen om Stutteri Ask og hvis man troede at det sådan lige ville stoppe igen, så tog man fejl. Det betød af da halvdelen af ekvipagerne have været gennem klassen med knapt 80 starter, måtte arrangørende tage beslutningen om at afbryde stævnet midlertidigt indtil vejret igen var til at ride i.

Desværre skete det aldrig da regnvejret fortsatte og alle de resterende klasser måtte aflyses.

Se alle start - og resultatlister HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen