Skal vi være frivillig ved VM i Herning?

15-03-2021 07:43

Når ECCO FEI World Championships i Herning løber af stablen i august 2022, så kræver det omkring 1200 frivillige, som skal være med til at få hjulene til at dreje rundt. Skal det være dig?

Copyright Ridehesten.com

Når verdenseliten mødtes i Herning i 2022 for at konkurrere om guld, både individuelt og for hold, så bliver det et af de de største sportsbegivenheder, der nogensinde er været i Danmark. Men for at en begivenhed som verdensmesterskabet kan lykkes, så er der brug for en masse frivillige hænder. 

Omkring 1200 frivillige bliver der brug for når 1000 heste og 200.000 gæster ligger vejen forbi Herning i dagene fra den 6. – 14. august 2022.

Hvad kan du forvente som frivillig?
Teamet bag VM garanterer en uforglemmelig oplevelse med mange andre, der har en enorm interesse for hestesporten. Man får chancen for at udvikle livslange venskaber, mens man bor, arbejder og nyder tid en ved ECCO FEI World Championships. 

Ønsker du at opleve sport i verdensklasse på tæt hold, er du tilgængelig i mindst 4 dage, og vil du gerne bidrage til succesen ved verdensmesterskaberne i springning, dressur, voltigering og paradressur? Så kan du tilmelde dig som frivillig og få en oplevelse for livet.

Se mere på hjemmesiden HER.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen