Verdensmesterskabet tilbage til Aachen

21-11-2023 06:36

Charlotte Kusk Berwald

Med næsten hundrede års erfaring i at afholde internationale stævner i tyske Aachen, er det erfarne hænder, der overtager tøjlerne og skal arrangere det næste verdensmesterskab

Copyright Ridehesten.com
På billedet ses Ingmar de Vos, formand for FEI sammen med FEI's generalsekretær Sabrina Ibáñez. Fra Aachen ses direktør Michael Mronz samt formanden for det tyske rideforbund Hans-Joachim Erbel og det tyske rideforbunds generalsekretær Soenke Lauterbach. Foto: FEI/Liz Gregg
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden mødtes FEI i Mexico City, for at beslutte hvilke værter, der skal afholde VM og EM som de næste. Det blev Tyskland og Saudiarabien, der blev værter for det næste verdensmesterskab. 

Aachen løfter størstedelen af verdensmesterskabet, idet de skal afvikle mesterskaberne i både dressur, springning, military, voltigering, kørsel samt paradressur. Hele dette enorme event finder sted mellem 10.-23. august 2026.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Distance gik til Al Ula i Saudiarabien, der skal afvikle verdensmesterskabet i oktober 2026. 

Samtidig kan Aachen glæde sig over, at de kan fejre jubilæet for VM i 2006 med manér. Dengang kiggede intet mindre end 576.000 publikummer forbi det enorme event. 
– Vi takker FEI for deres tillid. Vi er beærede og glæder os til at være værter, sammen med det tyske rideforbund, i hele seks discipliner: Springning, dressur, military, kørsel, voltigering og paradressur, udtaler Michael Mronz efter at Aachen har fået tildelt mesterskabet.

Kilde: FEI

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen