Severo til OL

03-06-2016 12:46
OL

Severo Jurado López, der til daglig rider for Helgstrand Dressage, er i disse dage tilbage i Spanien for at deltage i det spanske mesterskab og forsøge at indløse billet til OL - han kom særdeles godt fra start

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopez og Lorenzo bejler kraftigt til en OL billet på det spanske hold

Kampen om OL-billetterne spidser til overalt i verden, og forud for denne weekend har Severo Jurado López taget den 3.000 km lange rejse fra Vodskov til Valencia for at deltage i det spanske mesterskab, som også fungerer som udtagelse til OL i Rio. 

Severo lagde flot ud i Grand Prix-klassen med en andenplads og 72,46% på Lorenzo e. Lord Loxley efter den spanske toprytter Beatriz Ferrer-Salat og Delgardo der fik 75,54% - parret vandt sidste år bronze ved EM. 

- Det var en god placering, men det kunne have været bedre, fortæller Andreas om Severos ridt. Lorenzo virkede lidt træt og mat, og Severo fik fejl i etterne og en lille fejl i zigzaggen, fortsætter Andreas. Den tre dage lange køretur fra Vodskov til Valencia har trukket lidt på hestens kræfter, men de fik vist mange gode momenter, og de kommende to dage håber Andreas på, at Severo kan cementere sin plads på det Spanske OL-hold.

- Pladsen må være hjemme nu, mener Andreas som glæder sig overordentlig meget på sin rytters vegne. 

Heller ikke Beatriz og Delgardo var fejlfrie, de havde fejl i begge serier, så det spanske mesterskab er fortsat åbent. 

Hold øje med resultater fra klassen her

 
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen