Severo bliver i Danmark

21-10-2014 21:35

Britt Carlsen

Under championatsfinalerne ved JBK-stævnet i Odense blev det demonstreret med al mulig tydelighed, at den spanske rytter Severo Jurado Lopez er en rytter i særklasse

Copyright Ridehesten.com
severo Jurado López og championatsvinderen Fiontina.

Han har ikke gjort meget væsen af sig, spanske Severo Jurado Lopez, når han har været til stævner rundt omkring i Danmark med heste fra Helgstrand Dressage. Den rolige spanier passer sit job som rytter, men når han kommer til hest, så er han en rytter, man i høj grad får øje på. Han sidder forbilledligt, indvirker diskret, og så ser det ud til, at de heste han rider føler sig trygge og veltilpasse under ham.

Det var derfor et tab for Helgstrand Dressage, da Severo valgte at opsige sin stilling for at rejse tilbage til Van Olst Horses i Holland. I en nyhed på deres hjemmeside den 3. oktober, beklagede Helgstrand Dressage tabet af Severo.

I den mellemliggende tid har Severo genovervejet flytningen til Holland. Han befinder sig særdeles godt i teamet på Helgstrand Dressage, og med de talentfulde heste han har ansvaret for at uddanne. Derfor har han taget den beslutning at takke nej til jobbet i Holland og forblive i Danmark hos Helgstrand Dressage.

- Jeg er naturligvis glad for, at Severo har besluttet at blive hos os. Vi er meget glade for Severo både som rytter og uddanner af heste og for hans menneskelige kvalifikationer og den energi og positivitet han bringer ind i vores team, bekræfter Andreas Helgstrand. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen