Sejr til Victoria E. Vallentin

14-06-2014 09:13

Det er ikke kun i Nations Cup, at de unge danske talenter gør sig bemærket ved Future Champions i Hagen

Der er ingen tvivl om, at der bestemt er flere ’future champions’ blandt den danske deltagere ved Future Champions i tyske Hagen. Alene under fredagen konkurrencer på både spring- og dressurbanen viste de danske ryttere særdeles gode takter med flere topplaceringer til følge.

På springbanen blev det blandt andet til en andenplads til Clara Hallundbæk på Saorsie og en fjerdeplads til Gitte Dahl på DV-hesten Herslev Marks Cornado e. Coronado/Casino (opdr. Bent og Bodil Sørensen).

På dressurbanen er det på det nærmeste væltet ind med placeringer til danskerne. Blandt andet er det blevet til en niendeplads til Kristine Koch Bejstrup på DV-hesten Cavaler e. Blue Hors Cavan/Donnerhall (opdr. Bjarne Udengaard Thomsen), og i samme klasse gik fjerde-, femte- og sjettepladsen til danske ryttere, nemlig Maja Andreasen på DV-hesten Skjoldsgaard Monte-Vo e. Münchhausen/Schwadroneur (opdr. Lars Skjoldsgaard og Birgitte Voigt), Kathrine Springborg på DV-hesten May Candeloro e. Michellino/Chrevi’s Cavallo (opdr. Riitta Westerholm) og Mille Larsen Warncke på DV-hoppen Langkjærgaards Donna Fetti e. Blue Hors Don Schufro/World Cup I (opdr. Marianne og Jens Søndergaard).

En danske sejr blev det også til fredag, og den gik til Victoria E. Vallentin på DV-hesten Geisha e. Gribaldi/Silvio, mens Alexandra Sørensen på DV-hesten Camiro Mandø e. Blue Hors Future Cup/Alfarvad Champion (Faslight) (opdr. Gravers Møller) opnåeden en femteplads i samme klasse, og Sille Engermann på Fernet D e. Fürst Heinrich en syvendeplads.

Se flere resultater HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald