Se alt fra EM i dressur

04-09-2023 09:04

Mens både EM i springning og Eliteskuet nu er veloverstået, så er det blevet tid til at rette øjnene mod EM i dressur. Det holdes i år i tyske Riesenbeck og her bliver det muligt at følge med hjemmefra, når DR sender derfra

Copyright Ridehesten.com

I denne uge er både de danske seniorryttere og pararyttere taget afsted til tyske Riesenbeck, som år stedet hvor der skal rides EM. Udtaget til at ride EM for seniorer er  Andreas Helgstrand med Jovian, Carina Cassøe Krüth med Heiline’s Danciera, Daniel Bachmann Andersen med Vayron samt Nanna Merrald med Blue Hors Zepter og det bliver muligt at følge dem alle fra tætteste hold.

For udover at Ridehesten er på plads for at dække med både tekst, billeder og videointerviews, så bliver det også muligt at se de danske ryttere ride. DR2 sender nemlig fra alle seniorernes klasser, hvor Birgitte Borch og Bjarne Nielsen vil være kommentatorer.

Fakta
DR2 sender på følgende tider

Onsdag den 6. september
Klokken 09:25 - 17:00
Grand Prix hold 1. afdeling

Torsdag den 7. september
Klokken 09:25 - 17:00 
Grand Prix hold 2. afdeling

Fredag den 8. september
Klokken 10:10 - 17:30
Grand Prix Special - De 30 bedste ekvipager fra holdkonkurrencen

Søndag den 10. september
Klokken 13:25 - 17:45
Grand Prix Kür individuelt - De 18 bedste ekvipager fra Grand Prix Special

Det vil være muligt at se det direkte i fjernsynet på DR2, men det vil også være muligt at streame live på DRTV. Hvis man ikke har mulighed for at se det live, kan man på DR's TV-Guide trykke på den sorte pil ud fra det program man ønsker at se og derved se det når man har lyst.

Desværre sender DR2 ikke når de danske paradressur-ryttere rider, hvor Tobias Thorning Jørgensen med Jolene Hill, Renee Igelski med Beyond Dreams, Line Thorning Jørgensen med Blue Hors Zackzimo og Nicole Johnsen med Moromax er til start, men det vil blive dækket her på Ridehesten.com.

Tidsplan for alle dagene findes her.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen