Dennis Fisker holdt stilen og tog sejren i 3. afd. af Bundgaard Byg Cup

05-09-2021 19:23

Trine Askjær-Jørgensen

Dennis Fisker holdt stilen fra i går og tog sejren i det samlede resultat af 3. afdeling af Bundgaard Byg Cup på Vilhelmsborg i dag. Med en flot kür scorede han og Baunehøjens Carpaccio DWB 76,375%, hvilket sikrede dem sejren. Kenneth Damgaard gav den gas og overhalede dermed Rune Willum, som ellers fik andenpladsen i går

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag blev tredje og sidste kvalifikationsrunde i den populære Bundgaard Byg Cup afgjort på Vilhelmsborg til Danish Derbys B-stævne, der afholdes i forbindelse med eliteskue, følauktion og meget mere.

Det var de samme tre mænd, der tog topplaceringerne som i går, men der blev dog byttet lidt rundt på rækkefølgen.

Vinderen af det samlede resultat i 3. afdeling af cuppen blev Dennis Fisker på Baunehøjens Carpaccio DWB e. Charmeur/Kermo's White Talisman (opdr. Pia Gobert), som i dag red en kür til hele 76,375%, hvilket i alt gav dem et samlet resultat (over de to dage) på 150,454%.

Dennis fortæller om Carpaccio til Ridehesten, da vi snakker med ham efter præmieoverrækkelsen:

– Det er en 8-års hest, som til dagligt bliver redet af Anette Ejlersgaard, der ejer den. Jeg rider den op til stævnerne, men ellers er det Anette, der ejer den, som rider den mest. Det er en hest med rimelig meget tænding og meget kvalitet, som man lige skal tænke sig om, hvordan man rider. Den første dag, jeg red her, havde jeg en tur, hvor jeg ikke kunne give fuld gas, men som den blev mere og mere tryg ved at gå derinde, så kunne jeg få lov at give mere gas - og det kunne jeg i dag. Den skal bare ud at øve sig, og så er den forhåbentlig klar til Grand Prix på et tidspunkt. 

På andenpladsen blev det Kenneth DamgaardUno Day Sun e. Uno Don Diego/Blue Hors Rosoff (opdr. Stutteri Uno ApS), der med en kür til 75,5% opnåede et samlet resultat på 149,053%. Dermed lykkedes det Kenneth at overhale Rune Willum Hansen, som ellers blev nr. to i går.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rune Willum Hansen red i dag en kür til 73,5% på Hevringholms Delaya e. Era Dancing Hit/Blue Hors Hertug (opdr. Anne-Sophie Høyer Christensen), og det rakte til en tredjeplads i det samlede resultat med i alt 147,272%.

Se det samlede resultat af 3. afdeling af Bundgaard Byg Cup her. Der var hele 10 placeringer.

Nu skal det blive rigtige spændende at følge med, når de 18 bedste ryttere mødes i finalen, som finder sted på Blue Hors i Randbøl den 12.-14. november. Her skal de dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.

Bundgaard Byg Cup er en populær og traditionsrig, landsdækkende turnering, der rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediare 1 og Intermediare 1 Kür. 

Første runde var på Frederiksværk Rideklub den 7.-9. maj, og anden runde var til Equitour den 21. -23. maj.

Turneringen har efterhånden mange år på bagen, hvor det gode samarbejde mellem Dansk Ride Forbund og Bundgaard Byg har været med til at bane vejen til de allersværeste klasser for både ryttere og heste.

Læs mere om Bundgaard Byg Cup på DRF's hjemmeside.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen