Anne Sofie Aaens anden sejr

19-10-2024 20:30

I forbindelse med FEI World Cup-stævnet i dressur i MCH Messecenter Herning i denne uge afvikles der en 2-stjernet tur for upcoming Grand Prix-heste. Præcis som i går vandt Anne Sofie Aaen, mens Anna Toosbuy Rasch besatte andenpladsen

Copyright Ridehesten.com
Anne Sofie Aaen og Fürsten-Flame. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

CDI2 Grand Prix-turen for ungheste afvikles under FEI World Cup-stævnet i dressur i MCH Messecenter Herning i Hal M og blev i går fredag afviklet i Intermediaire A og i dag i Intermediaire B.

Placeringsrækkefølgen blev for de to første placeringers vedkommen præcist som i går, men med meget tættere kamp om førstepladsen. Den gik igen i dag til Anne Sofie Aaen med den 12-årige hannoveranervallak Fürsten-Flame e. Fürstenball OLD/ Weltmeyer, og parret opnåede i dag 70,297%. Anne Sofie Aaens mor købte Fürsten-Flame som 2-års, og det er Anne Sofie selv, der har uddannet hesten hele vejen.

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Everian L. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Ekvipagen blev fulgt til dørs af Anna Toosbuy Rasch og den 9-årige dansk varmblodsvallak Everian L e. Everdale/ Hochadel (opdr. Karsten Bundgaard), der i dag opnåede 70,027%. Anna Toosbuy Rasch har købt hesten direkte hos avleren, og hun blev for to år siden udtaget til UVM for 7-års med Everian L, hvilket resulterede i en finaleplads. Everian L har samme mor som spanke Sergio Morón Basocos tophest Farnham L.

Dansk-engelske Mette Dahl, der er datter af de to olympiske ryttere, Anders Dahl og Fiona Bigwood, er kun 18 år og ude at indhente international erfaring. Det gjorde hun i aften med Fidelio van het Bloemenhof e. Fidertanz/ Jazz, som tidligere har været dansk landsholdshest med Anders Dahl. Mette opnåede en tredjeplads med 68,135%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens resultat.

Lørdag aften har ligeledes budt på CDI Junior/Ungrytter Kür, og igen var der dansk sejt, i det Freja Oline Skovhus Lindblad red sin 9-årige Egelund Yurrell e. Blue Farrell/ Temple Wind xx (opdr. Jørgen K. Andersen) red til helt overlegne 74,159%.

 Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister

Copyright Ridehesten.com
Freja Oline Skovhus Lindblad og Egelund Yurrell. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Astrid Ø. Sørensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen