Sammenhold giver succes

03-04-2016 19:05

Landtræneren for ponyrytterne, Lars Trier Kjøller, er rigtig godt tilfreds med de danske ryttere, der har høstet flotte resultater ved årets første Baltic Cup i Flyinge, Sverige

Copyright Ridehesten.com
Træner for de danske ponyryttere, Lars Trier Kjøller

De danske ponyryttere har i denne weekend været i ilden under årets første Baltic Cup, som blev afholdt i svenske Flyinge. De unge ryttere har ydet en særdeles flot indsats og sat sig på mange sejre og placeringer ved det internationale stævne på den anden side af sundet. Ponyrytternes landtræner, Lars Trier Kjøller, er rigtig godt tilfreds med de flotte placeringer, men glæder sig også over nogle rigtig gode ridt. 

Lars Trier Kjøllers rolle som landtræner er, ud over at afholde trænings-samlinger med mere, også at fungere som bindeled mellem rytterne og deres daglige trænere. – Rytterne kommer jo fra forskellige landsdele og har forskellige trænere, så det er vigtig med god dialog, fortæller Lars oven på weekendens succes ved Baltic Cup. - Vi har i år allerede haft en samling for B-truppen, og det har været en stor succes at få samlet rytterne, men også familierne omkring dem. Ponysporten involverer jo hele familien og det er dejligt at opleve, at de unge ryttere har så god opbakning hjemmefra, fortæller Lars, der også bruger meget tid på, at samtale med familierne omkring, hvad de unge ryttere skal ride af stævner og hvordan sæsonen bygges op. – Det handler jo bestemt ikke kun om antallet af sløjfer, men bestemt også om nogle gode og stabile ture, som rytterne kan lære noget af. Det er også overordentligt vigtigt, at vi får skabt noget sammenhold rytterne imellem, for når det kommer til holdridning, som for eksempel Baltid Cup, er samarbejde og fællesskab nøglen til succes!

Noget af det, der også er medvirkende til succesen er, at de gode ponyer er blevet i Danmark og ikke er solgt ud af landet. – Både jeg og de andre trænere kender ponyerne godt, og samtidig er det en gave for de unge ryttere, at overtage en rutineret pony, slutter Lars.  

Link til weekendens resultater 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen