Baltic Cup hos CapaCity i fuld gang

29-07-2022 20:51

Annika Knudsen Lorentsen

Der er fuld gang i Baltic Cup hos CapaCity Showjumping Center, hvor der er blevet leveret mange flotte runder fra de unge springryttere

Copyright Ridehesten.com
Palma Sophie Gry Jansson-Christensen med Lyndon. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Allerede i går blev de første klasser afviklet ved ugens Baltic Cup-stævne i det nordsjællandske. I dag fortsatte stævnet, og der har blandt andet været holdkonkurrencer på programmet. 

Hos kategori III-ponyerne var der fire hold til start, to fra Sverige og to fra Danmark, og det blev altså de svenske ryttere der placerede sig bedst. Det ene svenske hold endte med samlet 0 fejl og tog dermed den samlede sejr. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos kategori II-ponyerne var det igen de svenske ryttere der dominerede og tog sejren, mens det hos kategori I-ponyerne blev et blandet dansk/svensk hold der tog sejren med samlet fire fejl. Hos childrenrytterne var der blot to danske hold til start, og dermed blev sejren også dansk. På det vindende danske hold red Maja Dalsgaard, Palma Sophie Gry Jansson-Christensen, Chanel Blixenkrone Møller Hansen og William Kjær. 

Dagen sluttede med holdkonkurrencen for U25-ryttere, og her var der to danske hold og et svensk hold til start. Det lykkedes de danske hold at levere de bedste resultater, og vinderholdet sluttede med samlet 0 fejl. På det danske vinderhold red Nanna Møller Ellegaard, Carla Sandberg Nielsen, Sophie Karoline Emilie Moltke og Emma Ponsaing.

Start- og resultatlister. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen