Dansker og svensker delte top

20-04-2018 20:01

Sussi Hjort Hollensted

Til landsstævnet på Capacity Showjumping Center blev det den svenske springrytter, Li Frantz Nilsson og den danske rytter, Sisse Pedersen Mylin, der løb af med førstepladserne i dagens højeste klasser

Copyright Ridehesten.com
Sisse Pedersen Mylin på Hesrt Of Oak i 2015
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev den svenske springrytter, Li Frantz Nilsson på Loweliberty, der vandt klassen, MA1* Springning Heste (135 cm) til landsstævnet, Capacity Showjumping Center i dag. Med en fejlfri runde på 67.36 sekunder vandt hun. Der var ikke langt ned til 2.pladsen, som gik til Maria Hjorth Frederiksen på Dublé e. Diamant De Semilly/Equest Carnute. Hun red nemlig omspringningen på  67.45 sekunder. På trediepladsen kom Jack Ray Nielsen på Gerdings Carrie e. Colman/Corlando på 69.06 sekunder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

To gange Rie Truelsen
I klassen, MB1* Springning Heste (125 cm) blev det Sisse Pedersen Mylin på Heart Of Oak e. Heartbeat/Next Oak, der vandt klassen med en fejlfri omspringning på 61.79 sekunder. På andenpladsen kom, Anne-Kristine Rie Truelsen på Cosma Shiva S e. Cornet ´s Stern/Ledero. De red på 65.21 sekunder. På trediepladsen kom Benedikte Rie Truelsen på Lord If De Chalusse e. If De Merze/Fury De La Cense. De red også en fejlfri omspringning på 65.52 sekunder.

Se resultatliste her:

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen