Weekenden byder på tredje afdeling af Walber Cup

22-06-2021 17:32

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend er Sportsrideklubben værter for tredje afdeling i Walber Cup, som er kvalifikation til årets DRF Mesterskab for klubhold i springning, og inden tredje afdeling er det Capacity Showjumping Center, der er i front

Copyright Ridehesten.com
Christine Thirup Christensen og Vedric, som er en af de ryttere, der er på bruttolisten for det førende hold fra Capacity Showjumping Center. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

12 hold er tilmeldt til tredje afdeling af Walber Cup, som afvikles på lørdag i Bernstorffsparken, hvor Sportsrideklubben afholder landsstævne fra torsdag til søndag, for både pony og hest.

Efter de to første afdelinger, hos henholdsvis Riders Cup og Hjallerup Rideklub, er det holdet fra Capacity Showjumping Center, der ligger i front med samlet 35 point, efter at de ved første kvalifikation blev nr. 3 og ved anden kvalifikation tog sejren. Dette hold er dog ikke tilmeldt afdelingen i weekenden, og derfor bliver det spændende at se, om der er nogle af de andre hold, der kan tage føringen efter på lørdag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lige nu er det holdet fra Ponygården Solvangs Rideklub, der er placeret som nr. 2, efter de er blevet placeret på andenpladsen i begge de første kvalifikationer, og dermed har samlet 34 point. 

På tredjepladsen i den samlede stilling er det Bækgaarden Sportsrideklubs hold 1, som har samlet 25 point, efter de blandt andet vandt første afdeling hos Riders Cup.

Se de hold, der er tilmeldt tredje kvalifikation HER.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen