Spændende fredag i Fredensborg

22-05-2015 22:00

Capacity Showjumping Center tog i dag hul på anden dag ved landsstævnet med Baltic Cup i Fredensborg, som kom til at byde på masser af flot springning fra de mange unge talenter

Copyright Ridehesten.com
Christina Nielsen på Couleur Queen - her ved Baltic Cup-finalen 2014.

Dagens første klasse Small Tour 100 cm far kat. 2-pony blev vundet af Andrea Nødskov Aguirre på Dooneens Coolala Boy efter en fejlfri omspringning i tiden 28,31 sek.

Phillippa W. Linde på Falaza vandt med nul fejl i omspringningen i tiden 27,94 sek. dagens anden klasse, CSIP Small Tour 110 cm.

CSIJ Small Tour 125 cm blev vundet af Mia Hovgaard Jessen på Rihanna med nul fejl i omspringningen i tiden 24,95 sek.

Det blev Josefine Louise Barsøe Nielsen på Django der vandt U25 Small Tour 125 cm efter en fejlfri omspringning i tiden 31,05 sek.

Herefter gjaldt det childrenrytternes kvalifikation til Grand Prix, 110-115 cm, som blev vundet af Mathilde Aborg på Contina, som var fejlfri i omspringningen i tiden 25,87 sek.

Grand Prix-kvalifikationerne fortsatte, og næste på banen var kat. 3-ponyerne, hvor det blev svenske Hanny Landgren på Flying Dragon, der vandt med nul fejl i omspringningen i tiden 22,25 sek.

Endnu en svensk rytter vandt for kat. 2, nemlig Melanie Ling-Vannerus på Amigo efter en fejlfri omspringning i tiden 25,74 sek.

Til gengæld var der igen dansk sejr i CSIP Big Tour Grand Prix-kvalifikation 120 cm til Anna Victoria Weilsby på Kilminchy Chantelle, som var fejlfri i omspringningen i tiden 29,70 sek.

Herefter gjaldt det juniorernes Grand Prix-kvalifikation og holdkonkurrence, som blev vundet af danske Christina Nielsen på Couleur Queen med nul fejl i omspringningen i tiden 37,68 sek.

Dagens sidste klasse var U25 Big Tour for hold samt Grand Prix-kvalifikation, der blev vundet af danske Rikke Louise Kjær Knudsen på Destiny's Child med fire fejl i hovedspringningen i tiden 65,59 sek.

Konkurrencerne fortsætter lørdag og søndag, og har man ikke mulighed for at følge begivenhederne fra sidelinjen i Fredensborg, så har man mulighed for at følge med hjemmefra via live streaming HER.

Se flere resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen